Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Almindelig taks

Almindelig taks (Taxus baccata) er en hækplante, som vi lægger særlig vægt på. Der er nemlig rigtigt mange gode grunde til at købe taks. Taks er ikke den billigste hækplante, der findes, men den er pengene værd. Der er mange kunder, der ser taks som den perfekte hækplante. Vi står inde for alle vores hækplanter, men vi forstår godt, hvorfor mange kunder helst køber almindelig taks!

Almindelig taks

Taks hører hjemme i Danmark. Taks er blevet anvendt i Danmark i århundreder og er en af de ældste træarter i vores del af verden. Det er også noget af det, der gør taks helt speciel. Der er mange, der synes, at det er en god idé at have hjemmehørende planter stående i haven. En takshæk står grøn i haven hele året og er således en af de mest attraktive hjemmehørende planter.

 

Plantning af almindelig taks

Almindelig taks er en robust plante, der trives på alle slags jorde. Den klarer sig fint i kulden. Det er derfor ikke svært at plante og passe taks. I webshoppen kan du desuden nemt finde ud af, hvor mange planter du har brug for pr løbende meter hæk, hvilket varierer fra to planter pr. meter til seks planter pr. meter.

Vil du have en tæt hæk i haven hurtigt? Så er det klogt at plante taxus baccata i siksak. Det er i reglen de forholdsvis små og billige sorter, der er velegnede til plantning i siksak. Planter du større hækplanter som taks i siksak, vil du få en imponerende, bred hæk, så det kan være en god idé. I vores webshop får du mulighed for at beregne, hvor mange planter du har brug for, hvis du skal plante taks på denne måde. Så nemt er det at handle på Haekplanteronline.dk!

Almindelig taks - pleje

Almindelig taks - pleje

Almindelig taks kræver ikke så meget pleje. Den klarer det danske klima perfekt uden gødning, men det kan gavne at tilsætte lidt gødning. Taks skal beskæres en gang imellem, da planten ellers kan have tendens til at vokse for kraftigt. En klar fordel ved almindelig taks er, at den er meget nem at beskære. Klipper du ved et uheld for mange grene og blade væk, skal du ikke blive nervøs - de skal nok komme igen.

 

Køb takshæk online

Der er mange fordele ved at købe taks online hos os. Vi garanterer dig høj kvalitet. Vi køber vores hækplanter hos professionelle planteskoler, der gør planterne klar til udelivet, så hos os finder du altid de bedste planter på markedet. Og da almindelig taks er en hjemmehørende hækplante, kan den sagtens plantes i de danske haver.

Almindelig taks har ry for at være en dyr plante. Også på Haekplanteronline.dk er taks en af de dyrere hækplanter, men vi tilbyder den til konkurrencedygtige priser, så alle, der ønsker det, får mulighed for at plante en takshæk i haven! Det behøver ikke koste en formue, at have en smuk hæk i haven, så vil du have en stedsegrøn, robust takshæk til små udgifter, anbefaler vi at købe den hos os, på Haekplanteronline.dk!