Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Avnbøg

Avnbøg, også kendt som Carpinus betulus på latin, er en dejlig hækplante med mange kvaliteter. Avnbøg er hjemmehørende i Danmark, og det er i sig selv en stor fordel, da du kan være sikker på, at den vil kunne trives i vores klima. Derudover tiltrækker hjemmehørende planter i reglen flere fugle, da de er glade for hjemmehørende hækplanter. Avnbøg passer perfekt til både klima og jorden i Danmark.

Avnbøg
Avnbøg kob
Køb avnbøg online

 

Avnbøg er en yndefuld hækplante, særlig i foråret, når de nye blade springer ud. Avnbøgen taber bladene om vinteren, så den er ikke vintergrøn, men den kvitterer til gengæld ved at være meget hårdfør (den kommer sig altid igen til foråret). Desuden kan du følge årstidernes skiften samt fremstår haven smuk og levende hele året igennem.

Avnbøg - et misvisende navn

Avnbøg er ikke en bøg, den ligner bare. Navnet på træet er altså ganske misvisende. Avnbøg er i familie med birk. Den forveksles ofte med bøgen, men det er ikke rigtigt. Både bøg og avnbøg er dejlige hækplanter, der er hjemmehørende i Danmark, men de har hver sine specielle kvaliteter. Det drejer sig altså om to forskellige planter. Avnbøgen har fine, symmetriske, rundagtige blade med tydelige nerver. Bladoversiden er glinsende grøn. Den største forskel med almindelig bøg ligger dog i nerverne.

Avnbøg - et misvisende navn

Køb avnbøg online

Det er nemt at købe avnbøg online i vores webshop. Vi tilbyder avnbøg til rimelige priser, afhængigt af antal, størrelse og sort. Du kan enkelt regne ud prisen i webshoppen. Skal du plante i siksak? Prisen pr. løbende meter kan også regnes ud for denne plantemetode.