Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Hyacinter

Hyacinter er populære, forårsblomstrende blomsterløg. De ser flotte ud og har en pragtfuld duft. Det latinske navn for hyacint er Hyacinthus. Oprindeligt stammer hyacinten fra Tyrkiet  og Centralasien, men planten har også været kendt i Europa i umindelige tider. Hyacinter har lange blade og de farvestrålende blomster danner en klase på op til 50 blomster. Hos Haekplanteronline.dk kan du vælge imellem diverse farver, så som hvid (Hyacinthus carnegie), lyserød (Hyacinthus pink pearl) og blå (Hyacinthus delfts blauw). Smukke farver, der også er flotte at kombinere med. Eller vælg den unikke skovhyacint (Hyacinthoides non-scripta) med blå blomster. Jævnfør de enkelte produktsider for yderligere produktspecifikationer.

Hyacintløg i haven

Hyacinten har aflange blade og bliver ca. 20-25 cm høj. Planten kan indgå i din haveplan på mange forskellige måder. Plant hyacinter i staudebedet gruppevis i blandede farver, så de danner et farvestrålende blomsterflor. Eller plant hyacinterne foran dine hækplanter for at give forårshaven et farveboost. Du kan også lægge hyacintløg i en kumme eller altankasse. Ja, også inden døre kan du glæde dig over en flot hyacint.

Hyacinten tuin

Plantning og pleje af hyacintløg

Du kan plante dine hyacinter på diverse måder. Læg løgene direkte i jorden eller plant dem i en kumme eller altankasse på altanen eller terrassen. Plant altid hyacintløg om efteråret (mellem september og december) på et sted i sol eller halvskygge. Husk på, at løgene har brug for minimalt en halv dag med sol. De trives bedst i en næringsrig, veldræneret jordtype, bland eventuelt selv tørv eller sand i havejorden. Vær opmærksom på, at hyacinter ikke står i vandlidende jord, for planten holder ikke af ´våde fødder´.

Giv hyacintløgene tilstrækkeligt med vand, når de spirer. Når blomsterne er visnet, kan du skære stænglen med blomster af, men sørg for at lade bladene sidde. Hvis du også fjerner bladene, kan det ske, at løget ikke blomstrer det efterfølgende år.  

Hyacinten kopen op Haagplanten.net

Køb hyacinter på Haekplanteronline.dk

Køb nemt og hurtigt dine hyacinter på Haekplanteronline.dk. Vi har en populær webshop og over 20 års erfaring med levering af (hæk)planter til private. Grundet vores mangeårige erfaring har du garanti for, at vi kun leverer de allerbedste produkter til vores kunder. Bestil dine hyacintløg nemt og hurtigt via vores praktiske bestillingsoversigt. Her kan du også finde yderlige oplysninger om de enkelte produkter. Ønsker du mere information er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.