Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Krokus

Krokus er smukke planter, der blomstrer tidligt på året og bebuder forårets komme. Selv om det stadig er koldt udenfor titter havens krokus allerede frem og blomstrer i diverse farver i februar/marts. Haekplanteronline.dk leverer krokus i farverne hvid og lilla. Planten bliver 20 cm høj. Det latinske navn er Crocus. Krokus stammer oprindeligt fra Balkan og Lilleasien. Vi leverer forskellige sorter i vores webshop som fx Crocus flower record, Crocus jeanne darc og Crocus tommasinianus ruby giant. Jævnfør specifikationerne på produktsiderne, hvis du ønsker flere oplysninger.

Plantning og pleje af krokusløg

Plant krokusløg mellem september og december, men sørg for at plante, inden det bliver frostvejr. Anbring blomsterløgene på et solrigt eller let skyggefuldt sted i veldræneret, næringsrig havejord. Hvis jorden i din have er for tung, kan du blande den med sand eller grus. Bland også kompost i jorden under plantningen for at give dine krokus den bedste start. Dæk efter plantning jorden med blade, de sørger for ekstra næringsstoffer. Krokus blomstrer tidligt på året, normalt omkring februar/marts. Det er muligt, at de blomstrer lidt senere det første år efter plantning.

Efter plantningen kræver krokus kun minimal pleje. Giv dem lidt vand i længere tørkeperioder. Klip aldrig de visne blade af, så blomstrer dine krokus ikke det efterfølgende år.

Krokus bloembollen

Krokus i haven

Krokus er små, smukke planter med charmerende blomster, der er et sikkert forårstegn. De er en af de første blomstrende planter i det nye år og giver haven et pragtfuldt farveboost, mens havens andre planter stadig er i vinterdvale. Du opnår en flottere effekt, hvis du planter dine krokus i grupper i staudebedet. Eller plant krokus under havehækken – det sørger for et charmerende syn om foråret. Du kan lægge krokus direkte i havejorden, men du kan også plante dem i en kumme på altanen eller terrassen. Krokus kombineres fint med stauder eller andre forårsblomstrende løg som fx tulipaner.

Krokus kopen bij Haagplanten.net

Køb krokus hos Haekplanteronline.dk

Vil du også gerne have charmerende krokus i din have? Bestil dem nemt via Haekplanteronline.dk. Send os din ordre og vi sørger for resten. Har du spørgsmål? Kontakt vores kundeservice, der gerne hjælper dig med råd og vejledning.