Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Blomsterbuket staudepakke

436,40 kr
Tilgængelig
Blomsterbuketpakken indeholder den slags stauder, der er velegnede som afskårne blomster. Med disse stauder får du derfor et blomsterflor, som du kan tage med dig ind i huset. De 20 potter i denne pakke er tilstrækkelig til ca. 3 kvadratmeter og består af følgende sorter: - 3 x Fjerbusk, Aruncus dioicus - 3 x Montbretia, Crocosmia "Emily McKenzie" - 3 x Solhat, Echinacea purpurea "Magnus" - 2 x Tidselkugle, Echinops banaticus "Taplow Blue" - 3 x Brudeslør, Gypsophyla "Rosenschleier" - 4 x Rosenkrave, Tanacetum (C) "Robinson's Red" - 2 x Verbena, Verbena bonariensis "Lollipop" Blomsterbuketpakken indeholder ikke kun stauder i forskellige farver, men også i vækstformer og selvfølgelig blomstringstid. Dette betyder, at du er sikker på buketter fra din have og i din vase i lang tid.
Vis mere Vis mindre
  • Blomstrende plante Blomstrende plante
  • Lokker insekter til Lokker insekter til
Voksested
Halvskygge, Fuld sol
Type rødder
P9 Potte
Kvalitet
Normal kvalitet
Antal pr m2
7
Antal pr løbemeter
2.5
Bladfarve
Grøn
Produktegenskaber
Blomstrende plante, Lokker insekter til
Mindste salgsenhed
1

Plantebeskrivelse

Af alle blomsterne i staudehaven er brudeslør Gypsophila "Rosenschleier" sandsynligvis den mest kendte. Den har længe været brugt til at fylde buketter op med sine små hvide lyserøde blomster. Aruncus dioicus med sine smukke cremede hvide fjer. Echinacea purpurea "Magnus" og Tanacetum "Robinsons rød" blomstrer begge med (lilla) røde store blomster. Disse kan kombineres smukt med de sfæriske blå blomster af Echinops bannaticus "Taplow Blue" 

Crocosmia "Emily McKenzie", som blomstrer med orange-røde blomster med et rødt hjerte. Efter blomstring misfarver frugterne også rødt og er stadig meget nyttige i en vase eller i et blomsterarrangement.

Endelig den sidste der blomstrer, Verbena bonariensis. Den blomstrer med små mørkrosa til lilla skærme. 

Placering og pleje

De fleste planter i staudepakken foretrækker fuld sol, undtagelsen herfra er Aruncus dioicus, fjerbusken som kræver et sted i delvis skygge. Vedligeholdelsen af alle disse planter er ret enkel, beskær dem tilbage, når planterne er helt visnet, og så begynder de at spire igen om foråret for at give dig nye afskårne blomster fra maj til september. 

Vis mere Vis mindre