Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Bunddækkende stauder

371,30 kr
Tilgængelig
Brug af forskellige typer bunddække skaber en bund med megen variation. Planterne i denne pakke er tilstrækkelige til ca. 3 kvadratmeter og består af følgende sorter: - 3x Løvefod, Alchemilla erythropoda - 4 x Stjerneklokke, Camapnula poscharskyana - 2 x Geranium, Geranium macrorrhizum - 3 x Guldnælde, Lamiastrum galeobdolon - 3 x Vintergland, Pachysandra terminalis - 3 x Skumblomst, Tiarella cordifolia - 2 x Vinca minor "Gertrude Jeckyll" Med dette bunddække af planter vil vi gerne vise, at et stykke med jorddække, for eksempel for at holde ukrudt væk, ikke altid behøver at være kedeligt. Denne pakke består af forskellige lave typer, der hurtigt danner et tæt tæppe af planter, så der kræves kun lidt vedligeholdelse.
Vis mere Vis mindre
  • Blomstrende plante Blomstrende plante
  • Lokker insekter til Lokker insekter til
  • Halvstedsegrøn Halvstedsegrøn
Voksested
Skygge, Halvskygge
Type rødder
P9 Potte
Kvalitet
Normal kvalitet
Antal pr m2
7
Antal pr løbemeter
2.5
Bladfarve
Hvidbroget, Grøn
Produktegenskaber
Blomstrende plante, Halvstedsegrøn, Lokker insekter til
Mindste salgsenhed
1

Plantebeskrivelse

Planterne blomstrer fra marts til september i forskellige farver, og sorterne er næsten alle stedsegrønne, så bunddækket forbliver om vinteren, og frø fra ukrudt har ingen chance.

Pachysandra er den første, den blomstrer i marts med små cremede hvide fjer over de blanke grønne blade. Derefter følger Vinca og Tiarella begge med hvide blomster. Derefter kommer Lamiastrums gule blomster i maj.

I begyndelsen af sommeren, i juni, blomstrer Alchemilla med gulgrønne blomster, Campanula med lyseblå blomster samt Geranium med lyserøde blomster.

Placering og pleje

Højden på disse planter er fra 10 til 30 cm, og planterne ser bedst ud i delvis skygge. Giv Vinterglans stedet med mest skygge og Geranium det mest solrige sted, hvis det er muligt, så vil de blomstre mest og beholde den bedste farve. Disse planter vokser på enhver jordtype. 

De syv slags planter er et godt valg, hvis du vil gå efter lav vedligeholdelse og alligevel et langsigtet blomstrende stykke jorddække. 

Vis mere Vis mindre