Almindeligt espalier

Med et almindeligt espaliertræ tager du det første skridt til at dekorere din have med en klassisk espalierhæk. Her er der tale om træer, der har vokset sig store på planteskolen, men som endnu ikke har fået deres espalierform. Når de først er plantet danner de en flot afgrænsning af haven eller terrassen.

Almindelige espalierer

De træer, som du finder her på siden, er vores almindelige espalierer. Disse espaliertræer forberedes på planteskolen til deres liv som espalier, men de er endnu ikke vokset gennem espalieret. Hos vores almindelige espaliertræer passer og former du træet og grenene selv for at opnå det ønskede resultat. Med vores træer i espalierform tager du det første skridt til et flot, færdigvokset espalier. Du må selv bestemme hvilken stil, der passer dig, og så er det simpelthen rigtig sjovt.

Hos Haekplanteronlne.dk har vi også kontakter med haveejere, der foretrækker et voksent espaliertræ. Til disse kunder har vi taget et meget specielt produkt ind i sortimentet: det færdige espalier, som har vokset sig stort samt formes på planteskolen. Denne type træ er naturligvis en smule dyrere end almindelige espalierer, men man får et færdigt resultat hurtigere. På Haekplanteronline.dk kan du selv bestemme, hvad der passer dig bedst.

Køb almindelige espalierer online

Haekplanteronline.dk har tætte kontakter med de bedste planteskoler, herunder nogle, der er specialiserede i espalierer. Derfor kan vi tilbyde de bedste espalierer til fornuftige priser. Vi er mellemleddet mellem avlerne og dig, kunden. Vi befinder os på nettet, så du kan finde os hvor du end er og hvornår du end har lyst. Det er blevet nemmere end nogensinde at købe espalierer online.

Når du bestiller almindelige espalierer gør vi alt det, du forventer af os: vi tager kontakt med planteskolen, udfører kvalitetskontrollen og sikrer, at træerne kommer friske frem. Du vil mærke, at processen går hurtigt samt er ligetil. Haekplanteronline.dk er aktiv i hele Europa, så vi har masser af erfaring og viden.