Blok

Espaliertræer i blok forener massen af et almindeligt træ med de lige dimensioner af et espalier: de er bredere end klassiske espaliertræer, giver mere skygge og læ, men formen er robust og fast (blokform). Deres flotte udseende er derfor på en måde arkitektonik, som et kunstværk - og det er det, der gør espalieret så attraktivt.

Espalier klippet i blok

Espalierer fås i en almindelig og en færdig variant, som klippes og formes på planteskolen. Det er denne variant, der tilbydes her på siden: træer, der formklippes i den ønskede blokform på planteskolen og giver det ønskede resultat så snart de er plantet.

Færdige espalierer i blok

Færdige espalierer i blok er særdeles velegnet til nye, ‘nøgne’ haver, hvor de vil give farve og skabe flotte kontraster. De kan med fordeles plantes sammen med andre buske og små træer. Hos Haekplanteronline.dk kan man købe forskellige slags hække, der har vokset sig store på planteskolen og kaldes færdighæk, ligesom vores færdige espaliertræer.

Køb færdige espalierer i blok

Haekplanteronline.dk er en webshop, hvor der tilbydes både hække og espalierer. De færdigvoksede espalierer dyrkes på verdens bedste planteskoler og opfylder de strenge krav, vi stiller til kvalitet og pris. Vores planter egner sig fremragende til at plante i haven. Haekplanteronline.dk gør dette eksklusive produkt tilgængeligt for et bredt publikum.

Vores espaliertræer i blok trives i det klima, der hersker i de danske haver. Nedenfor finder du et overblik over de varianter, vi tilbyder i øjeblikket. Foruden espalierer i blokform har vi også klassiske samt mere moderne espalierer i vores sortiment. Hækplanter er også en vigtig del af vores sortiment: vi tilbyder meget mere end blot espalierer. Hos Haerkplanteronline.dk er der masser at vælge imellom!