Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Skærm

Espaliertræer klippes skærmformet for at give læ og dække mod indsyn. Skærmformen hos denne slags espalier er mindst lige så klassisk som espalierformen. Hos Haekplanteronline.dk kan du købe både færdigvoksede og almindelige espalierer. Her på siden kan du læse om vores skærmformede espalierer.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Færdigt espalier i skærmform

Med et skærmformet espalier får du meget læ og afskærmning, og med et færdigvokset espalier kan du endda få den afskærmning, du ønsker uden ventetid. Færdige espalierer er nemlig tætte fra starten af, så du får leveret et flot, færdigt espalier, og du behøver ikke gøre andet end at plante træet. Skærmformen beskytter ikke kun for indsyn, men giver også god skygge. Et skærmformet espalier er prikken over i’et i den velplejede, pæne have.

Færdige espalierer i skærmform er særlig populære hos de, der har en ny, tom have, som skal dekoreres og fyldes. Da vores færdige espalierer har fået sin endelige form på planteskolen, vil du opnå det resultat, du er ude efter med det samme. Espalierer gør sig godt i mange forskellige havetyper, både i landlige eller urbane haver, og det er én af grundene til, at denne type espalier er blevet så populær.

Køb færdige espalierer i skærmform online

Der er mange, der mener at espalierer er et kompliceret produkt, som bare bruges af fagmænd. Men det behøver ikke være sådan! Hos vores færdige espalierer har eksperterne allerede gjort deres arbejde på planteskolen. Derudover behøver du ikke gå ud og lede efter espaliererne: du kan bare købe dem online. Hos Haekplanteronline.dk har vi den viden, der skal til for at levere espaliertræer og sørge for, at de kommer friske frem til dig. Så nemt er det at købe espalier online!

Haekplanterdirekte.dk er online specialist i hækplanter, som det fremgår af navnet. Vi sælger altså ikke kun espaliertræer, men også ‘almindelige’ hækplanter. Er du på udkig efter hækplanter til en hæk, så får du også mulighed for at vælge en færdigvokset variant, som vi kalder færdighæk. Når du køber et færdigt espalier hos os kan det være en rigtig god idé at lægge nogle hækplanter i indkøbskurven for at gøre din have komplet. Tag gerne et kig på vores webshop!