Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Pottedyrkede hækelementer (op til 175x100x40 cm)

De færdige hækelementer er fuldt udviklede hækelementer, der kan plantes overalt. Dermed får du straks en opvokset, fuldt udviklet og tæt hæk. Dette har mange fordele. Du behøver ikke at vente på at komme til at bo stilfuldt og ugenert og få større nydelse af din bolig, for den færdige hæk står der med det samme.

De pottedyrkede hækelementer fra Haekplanteronline.dk dyrkes i en specialdesignet dyrkningspotte og kan derfor plantes hele året. Vores store, færdige hækelementer fås i forskellige arter. Du kan vælge mellem blandt andet buxus, laurbær, liguster og kristtjørn.

De pottedyrkede hækelementer har en fast højde for hver enkelt art. Disse højder varierer mellem 50, 80, 100, 150, 160 og 175 cm. Bredden er 100 cm.

De pottedyrkede hækelementer leveres i en specialdesignet dyrkningspotte, som man skal fjerne, før hækken plantes. Vægten pr. hækelement varierer mellem 50 og 100 kg, afhængigt af vejrforholdene (i fugtigt vejr er hækelementerne tungere, idet fugtig jord er noget tungere end tør jord).

Fordele:

  • Lidt til intet tab, da rødderne er vokset helt igennem dyrkningspotten. Dette betyder, at rødderne begynder at danne nye hårrødder, og at hækken straks fortsætter med at gro, når den er plantet.
  • En hæk bestående af hækelementer er straks tæt og uigennemsigtig.
  • Kan plantes hele året (undtagen i frost).
  • Udmærket til smalle hække.
  • Det er muligt at kombinere forskellige elementer indbyrdes.
  • Man kan (med to personer) plante en 30 meter lang hæk på én formiddag.
Vis som Gitter Liste

26 varer

Vis
pr. side
Sorter efter