Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Gul staudepakke

371,30 kr
Tilgængelig
I denne sommerlige gule staudepakke fra haekplanteronline.dk finder du ikke kun gule blomstrende stauder, men også to dekorative græsarter. Disse græsser får også en gullig farve efterhånden, som efteråret skrider frem. Planterne i denne pakke er tilstrækkelig til ca. 3 kvadratmeter og består af følgende sorter: - 3 x Kæmpe-Star Carex pendula - 3 x Skønhedsøje, Coreopsis grandiflora "Sunray" - 3 x Nellikerod, Geum chili "Lady Stratheden" - 2 x Daglilje, Hemerocallis "Stella de Oro" - 3 x Lampepudsergræs, Pennisetum alopecuroides - 3 x Solhat, Rudbeckia fulgida var. Speciosa - 3 x Gyldenris, Solidago "Goldkind" Den gule staudepakke giver ikke kun en frisk farve om sommeren, men du kan også nyde de gule toner om efteråret, idet prydgræsserne skifter til gullige farver.
Vis mere Vis mindre
  • Halvstedsegrøn Halvstedsegrøn
  • Blomstrende plante Blomstrende plante
  • Lokker insekter til Lokker insekter til
Voksested
Halvskygge, Fuld sol
Type rødder
P9 Potte
Kvalitet
Normal kvalitet
Antal pr m2
7
Antal pr løbemeter
2.5
Bladfarve
Grøn
Produktegenskaber
Blomstrende plante, Halvstedsegrøn, Lokker insekter til
Mindste salgsenhed
1

Plantebeskrivelse

Af alle planterne i den gule pakke vil Coreopsis grandiflora være den første til at blomstre i maj sammen med Geum chiloense, begge med friske gule blomster. I den højeste sommer er Hemerocallis, Rudbeckia fulgida og Solidago i blomst. Disse er meget blomsterrige stauder, der fortsætter med at blomstre ind i efteråret. Både Solidago og Rudbeckia fulgida var. speciosa er også fremragende afskårne blomster, der  lyser op i en vase indendørs i lang tid.

Prydgræsserne i den gule staudepakke fra haekplanteronline.dk er Carex pendula, en stedsegrøn art med yndefulde hængende blomsterstande i april - juni og Pennisetum alopecuroides, der er smuk med sine sølv-hvide blomsterstande og gul efterårsfarve. 

Placering og pleje

Langt størstedelen af de planter, der er inkluderet i den gule staudepakke, er elskere af en solrig og tør placering. Den eneste undtagelse heraf er Carex pendula, der kan lide at være i delvis skygge og ønsker en lidt mere fugtig plads. Dette kan endda være på et vådt sted, f.eks. ved et vandhul.


Plejen af disse planter er ikke for kompliceret, de fleste planter dør over jorden om efteråret og kan beskæres til lige over jorden. Den stedsegrønne Carex-pendula kræver næsten ingen vedligeholdelse, du fjerner bare de grimme blade eller skærer den af i det tidlige forår igen lige over jorden, så planten kan starte den nye sæson med frisk løv.

Vis mere Vis mindre