Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Hostahaven

603,70 kr
Tilgængelig
Til denne Hosta pakke har vi på haekplanteronline.dk udvalgt nogle af de mange typer Hostas, som er tilgængelige. I dette var vi ikke kun opmærksomme på de forskellige bladfarver og former, men også blomstringen af hostas. Planterne i denne pakke er tilstrækkelig til ca. 3 kvadratmeter og består af følgende sorter: - 3 x Hosta "Francee" - 3 x Hosta "Gold Standard" - 2 x Hosta "Patriot" - 3 x Hosta "Royal Standard" - 3 x Hosta sieboldiana "Elegans" - 3 x Hosta "Undulata Albovariegata" - 4 x Hosta "Undulata Mediovariegata" Blomstringen af de fleste Hosta-sorter er lyserød til lys lilla, men nogle producerer også hvide blomster såsom Hosta "Royal Standard", som har rene hvide blomster og som en bonus også har en vidunderlig duft.
Vis mere Vis mindre
  • Blomstrende plante Blomstrende plante
  • Duftende Duftende
  • Lokker insekter til Lokker insekter til
Voksested
Skygge, Halvskygge
Type rødder
P9 Potte
Kvalitet
Normal kvalitet
Antal pr m2
7
Antal pr løbemeter
2.5
Bladfarve
Blågrå, Gulbroget, Hvidbroget, Grøn
Produktegenskaber
Blomstrende plante, Duftende, Lokker insekter til
Mindste salgsenhed
1

Plantebeskrivelse

Hosta anses normalt som en ægte bladplante, og det er ikke overraskende. De typer Hostas, som vi har valgt til dig på haekplanteronline.dk, har fra store til smalle og fra grønne til hvide samt gule brogede blade. Så der er masser af variation.

Den største Hosta i udvalget er Hosta sieboldiana "Elegans" med store, blågrønne blade og hvide blomster. Denne art vokser til ca. 70 cm højde. Den duftende Hosta "Royal Standard" har en smuk neutral grøn farve og blomstrer med rene hvide blomster (den mest hvidblomstrende af alle Hosta-sorter) og får en højde på ca. 50 cm. Hosta "Francee" og Hosta "Patriot" er begge sorter med et bredt blad og en hvid bladkerne. Hosta 'Gold Standard' har også store, brede blade, men har gule blade med en grøn midte. Alle tre af disse sorter blomstrer med lys lilla til lilla blomster. 

Hosta Undulata-sorterne er noget smallere i bladene og begge er brogede, Hosta "Undulata Albovariegata" har grønne blade med en hvid kant, mens Hosta "Undulata Mediovariegata" har en hvid bladkerne med en grøn kant. Alle Hostas blomstrer om sommeren fra juni til august.

Placering og pleje

Hostas foretrækker at være i delvis skygge til skygge og kræver et sted, der ikke er for tørt. Vedligeholdelsen er ret let, om efteråret dør bladene af Hosta, og så kan de afskæres. Planten begynder derefter at spire igen om foråret med friske nye og smukke blade.

Vis mere Vis mindre