Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Laurbærkirsebær 'Caucasica' Potte 30-40 cm

Prunus laurocerasus 'Caucasica'
60,60 kr
Tilgængelig

Product Info

En smuk, lav laurbærkirsebærhæk begynder med laurbærkirsebær 'Caucasica' (Prunus laurocerasus 'Caucasica') i potte på 30-40 cm. Planten når på kun få år op i perfekt højde til en afgrænsende hæk uden indkig.
Vis mere Vis mindre
  • Egnet til små haver Egnet til små haver
  • Nem at beskære Nem at beskære
  • Hurtigtvoksende Hurtigtvoksende
  • Stedsegrøn Stedsegrøn
Maksimal bredde i cm
250 - 300
Maksimal højde i cm
400 - 500
Produktdetaljer
-
Størrelse (måles ved levering)
30-40 cm
Voksested
Skygge, Halvskygge, Fuld sol
Hårdførhed
God
Type rødder
I potte
Kvalitet
Normal kvalitet
Antal pr løbemeter
6
Bladfarve
Grøn
Giftig
Ja
Vækst pr år i cm
25 - 50
Vækstform
Opretvoksende
Latinsk navn
Prunus laurocerasus 'Caucasica'
Produktegenskaber
Stedsegrøn, Hurtigtvoksende, Egnet til små haver, Nem at beskære
Mindste salgsenhed
10
  • 10+ 60,60 kr
  • 15+ 51,50 kr
  • 50+ 47,00 kr
  • 200+ 44,70 kr

Product Info

Denne laurbærkirsebær 'Caucasica' (Prunus laurocerasus 'Caucasica') på 30-40 cm i højden er en god begyndelse til en charmerende, lav hæk. Disse stedsegrønne hækplanter vokser ret hurtigt (40-50 cm om året), så det er med disse hækplanter i potte muligt at danne en høj, afskærmende hæk i baghaven på kort tid. Prunus laurocerasus 'Caucasica' har elegante, mørkegrønne blade og hvide blomster i maj. Ønsker du at holde hækken lav, tilrådes det at beskære den to gange om året, ellers er én beskæring årligt tilstrækkelig.

Laurbærkirsebær 'Caucasica' er flot og praktisk

For den der har et begrænset budget, men som alligevel ønsker en høj laurbærkirsebærhæk inden for en overskuelig periode, er det en god ide at begynde med lave laurbærkirsebærplanter. Det høje voksetempo sørger for, at en laurbærkirsebær 'Caucasica' når op i den rette højde på få år, men unge, pottedyrkede planter er et mere prisvenligt alternativ end høje færdighækelementer. Er det meningen, at hækken med sine store blade og tætte forgrening skal skabe mere privatliv i haven? Beskær kun hækken i bredden de første par år. De store blade gør, at en laurbærkirsebærhæk kan blive temmelig bred, men på denne måde vokser din laurbærkirsebærhæk mere i højden.

En laurbærkirsebær 'Caucasica' er ikke kun praktisk, den ser også flot ud. Ligesom på alle andre laurbærkirsebærsorter glimter bladene i sollyset, men laurbærkirsebær 'Caucasica' udmærker sig også ved en smuk blomstring. Generelt er blomstringen hos andre laurbærkirsebærsorter temmelig beskeden, men hvis du planter en laurbærkirsebær 'Caucasica' i haven, kommer der massevis af hvide blomster til syne midt på foråret. Blomsterne er anbragt i små, hvide klaser, der danner en skøn kontrast til bladenes grønne farve. Insekterne lokkes til af blomsternes nektar, mens fuglene kommer til haven for at spise de mørke bær, som planten sætter senere på året.

Plantning af laurbærkirsebær 'Caucasica' i potte

Det er ikke vanskeligt at plante en laurbærkirsebærhæk med planter i potte. Du behøver ikke at plante planterne direkte efter levering, således som det er tilfældet med planter med klump eller bare rødder. Hvis du sørger for, at planterne får tilstrækkeligt med vand inden plantning, undgår du, at rødderne udtørrer. Er du parat til at plante din laurbærkirsebærhæk? Sørg for at rense området omkring hækken for ukrudt og grav en planterende det sted, du ønsker at placere hækken. Fjern forsigtigt potten fra rodklumpen, inden planterne anbringes i renden.

Vis mere Vis mindre
Andre varer, som du måske synes om!