Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Laurbærkirsebær 'Caucasica' Potte 40-50 cm

Prunus laurocerasus 'Caucasica'
77,40 kr
Tilgængelig

Product Info

Laurbærkirsebær 'Caucasica' (Prunus laurocerasus 'Caucasica') er en flot hækplante med smukke, glinsende blade. Prunus laurocerasus 'Caucasica' er stedsegrøn og leveres i potte i en højde af 40-50 cm.
Vis mere Vis mindre
  • Stedsegrøn Stedsegrøn
  • Egnet til små haver Egnet til små haver
  • Nem at beskære Nem at beskære
  • Hurtigtvoksende Hurtigtvoksende
Maksimal bredde i cm
250 - 300
Maksimal højde i cm
400 - 500
Produktdetaljer
-
Størrelse (måles ved levering)
40-50 cm
Voksested
Skygge, Halvskygge, Fuld sol
Hårdførhed
God
Type rødder
I potte
Kvalitet
Normal kvalitet
Antal pr løbemeter
5
Bladfarve
Grøn
Giftig
Ja
Vækst pr år i cm
25 - 50
Vækstform
Opretvoksende
Latinsk navn
Prunus laurocerasus 'Caucasica'
Produktegenskaber
Stedsegrøn, Hurtigtvoksende, Egnet til små haver, Nem at beskære
Mindste salgsenhed
10
  • 10+ 77,40 kr
  • 15+ 68,40 kr
  • 50+ 60,60 kr
  • 200+ 54,90 kr

Product Info

Laurbærkirsebær 'Caucasica' (Prunus laurocerasus 'Caucasica') anvendes ofte til hække. Denne stedsegrønne hækplante har et stilfuldt og elegant udseende og sikrer afskærmet privatliv året rundt. Prunus laurocerasus 'Caucasica' kan nemt beskæres. Hækplanten trives i næsten al jord. Kan plantes i både sol, skygge og halvskygge. Laurbærkirsebær 'Caucasica' er egnet til lave såvel som høje hække op til en højde på 250 cm. Produktet leveres i potte og er 40-50 cm højt. Kan plantes året rundt, dog undtaget frostperioder.

En af de få blomstrende laurbærkirsebærsorter

Laurbærkirsebærhække findes i diverse sorter og størrelser. Alle sorter har i hvert fald én ting til fælles: De har tykke, lancetformede blade med en flot skinnende overside. På grund af bladenes størrelse vil en laurbærkirsebærhæk aldrig blive lige så formel som en buksbom- eller takshæk, men det er netop charmen ved en laurbærkirsebær. Det er en stedsegrøn hækplante med en helt egen karakter. En laurbærkirsebærhæk formår dog stadig at skabe masser af privatliv i haven. På de højere sorter sidder grenene tæt og bladene holder året rundt nysgerrige blikke udenfor .

Kendetegnende for laurbærkirsebær 'Caucasica’ er, at den er en af de få laurbærkirsebærsorter med iøjnefaldende blomstring. De fleste laurbærkirsebær har blomsterklaser, der er så små og beskedne af farve, at man næsten ikke opdager, at planten blomstrer. Blomsterklaserne på laurbærkirsebær 'Caucasica' er heller ikke så store, men den smukke, hvide farve gør dem umulige at overse. Denne laurbærkirsebær har desuden en rig blomstring, som du vil have glæde af år efter år. Blomsterklaserne tryller haven om til et paradis for bier, sommerfugle og andre insekter, der lokkes til af blomsternes nektar.

En laurbærkirsebær 'Caucasica' stiller minimale krav

Laurbærkirsebær 'Caucasica' kræver ligesom alle andre laurbærkirsebærsorter minimal pleje. Planten trives i næsten enhver jordtype, der dog ikke må være vandlidende. Hvis jorden ikke er alt for tung, kan drænage hjælpe. Ellers er laurbærkirsebær 'Caucasica' en robust, hårdfør hækplante, der er nem at vedligeholde. Den vokser 40- 50 cm på årsbasis, men hvis du beskærer den en gang om året, bevarer din laurbærkirsebærhæk den smukke, naturlige form. Ønsker du en frodig blomstring, kan du bedst plante laurbærkirsebær 'Caucasica' på et solrigt sted, men disse hækplanter trives også udmærket i skyggen.

Vis mere Vis mindre
Andre varer, som du måske synes om!