Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Laurbærkirsebær 'Caucasica' Potte 60-80 cm

Prunus laurocerasus 'Caucasica'
89,10 kr
Tilgængelig

Product Info

Ønsker du en lav laurbærkirsebærhæk? Denne laurbærkirsebær 'Caucasica' (Prunus laurocerasus 'Caucasica') i potte på 60-80 cm er et udmærket valg. Planten kan dog også udvikle sig til en tæt, afskærmende hæk på 2 m.
Vis mere Vis mindre
  • Egnet til små haver Egnet til små haver
  • Nem at beskære Nem at beskære
  • Hurtigtvoksende Hurtigtvoksende
  • Stedsegrøn Stedsegrøn
Maksimal bredde i cm
250 - 300
Maksimal højde i cm
400 - 500
Størrelse (måles ved levering)
60-80 cm
Voksested
Skygge, Halvskygge, Fuld sol
Hårdførhed
God
Type rødder
I potte
Kvalitet
Normal kvalitet
Antal pr løbemeter
4
Bladfarve
Grøn
Giftig
Ja
Vækst pr år i cm
25 - 50
Vækstform
Opretvoksende
Latinsk navn
Prunus laurocerasus 'Caucasica'
Produktegenskaber
Stedsegrøn, Hurtigtvoksende, Egnet til små haver, Nem at beskære
Mindste salgsenhed
10
  • 10+ 89,10 kr
  • 15+ 81,80 kr
  • 50+ 77,40 kr
  • 200+ 71,70 kr

Product Info

I modsætning til forskellige andre hækplanter ser laurbærkirsebær 'Caucasica' (Prunus laurocerasus 'Caucasica') lige så stilfuld ud som lav hæk eller når den anvendes til en tæt, afskærmende hæk. Disse laurbærplanter på 60-80 cm er derfor også brugbare til en lav hæk. Men hvis du ønsker det, kan hækken på bare få år udvikle sig til en haveafgrænsning uden indkig. Ligesom alle andre laurbærsorter har Prunus laurocerasus ' Caucasica' en flot udstråling på grund af de skinnende, mørkegrønne blade, men til forskel fra de andre sorter har laurbærkirsebær 'Caucasica' en rig blomstring med hvide blomster.

En blomstrende laurbærkirsebærhæk, der stiller minimale krav

For mange haveejere er laurbærkirsebær 'Caucasica's blomstring grund nr. 1 til at vælge denne plante. Den har ikke den mest frodige blomstring af alle laurbærkirsebærsorter – det har laurbærkirsebær 'Herbergii' – men de små, hvide blomster, der kommer til syne i massevis hvert forår, giver laurbærkirsebær 'Caucasica' en helt anden udstråling en enhver anden laurbærkirsebærhæk. En hæk af laurbærkirsebær 'Caucasica' kan desuden holdes smallere end de fleste andre sorter på grund af grenenes opadgående vækst. Det gør laurbærkirsebær 'Caucasica' velegnet til små haver, som fx mange haver i byzoner.

Laurbærkirsebær 'Caucasica' er absolut ikke nogen vanskelig plante. Disse hækplanter kan udvikle sig til en fantastisk laurbærkirsebærhæk i næsten enhver veldræneret jordtype. Undgå dog at plante den i en kalkholdig jordtype eller i tung lerjord, da det medfører risiko for beskadigelse af rødderne. Derudover kan laurbærkirsebær 'Caucasica' egentlig plantes overalt. I solen får den en mere frodig blomstring, men et skyggefuldt voksested er heller ikke noget problem. Da laurbærkirsebær 'Caucasica' tåler luftforurening, kan en laurbærkirsebærhæk udmærket plantes ud til gaden, ogsåhvis der er tale om en trafikeret vej i byzoner. Kort sagt: en laurbærkirsebær 'Caucasica' giver dig masser af muligheder.

Plantning af laurbærkirsebær 'Caucasica' i potte

Vælger du planter i potte, som disse 60-80 cm høje laurbærkirsebærplanter, er proceduren lidt anderledes end med barrodsplanter eller planter med klump. Disse bør plantes direkte efter levering, men du kan sagtens lade planter i potte stå i en kortere periode. Herved er du mere fleksibel, hvis plantning af laurbærkirsebærhækken ikke er mulig på leveringsdagen. Sørg dog for at give planterne tilstrækkeligt med vand, inden de kommer i jorden. Fjern potterne inden hækken plantes, så rødderne kan etablere og udvikle sig i havejorden.

Vis mere Vis mindre
Andre varer, som du måske synes om!