Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Laurbærkirsebær 'Etna' Potte 50-60 cm

Prunus laurocerasus 'Etna'
147,70 kr
Tilgængelig

Product Info

Laurbærkirsebær 'Etna' (Prunus laurocerasus 'Etna') er en stærk, sund og stedsegrøn hækplante, der kan bruges til at danne flotte hække. Denne vare er 50-60 cm høj og leveres i potte.
Vis mere Vis mindre
  • Kompakt vækst Kompakt vækst
  • Egnet til en høj hæk Egnet til en høj hæk
  • Stedsegrøn Stedsegrøn
Maksimal bredde i cm
300 - 400
Maksimal højde i cm
200 - 250
Størrelse (måles ved levering)
50-60 cm
Voksested
Skygge, Halvskygge, Fuld sol
Hårdførhed
Vinterhårdfør
Type rødder
I potte
Kvalitet
Normal kvalitet
Antal pr løbemeter
4
Bladfarve
Grøn
Giftig
Ja
Vækst pr år i cm
25 - 50
Vækstform
Opretvoksende
Latinsk navn
Prunus laurocerasus 'Etna'
Produktegenskaber
Stedsegrøn, Kompakt vækst, Egnet til en høj hæk
Mindste salgsenhed
10
  • 10+ 147,70 kr
  • 15+ 129,20 kr
  • 50+ 118,50 kr
  • 200+ 115,60 kr

Product Info

Den stedsegrønne laurbærkirsebær 'Etna' er også kendt som Prunus Laurocerasus 'Etna'. Denne hækplante er kendetegnet ved en bred, kompakt vækstform. Det gør den også yderst egnet til en afskærmende hæk op til 200 cm i højden. Laurbærkirsebær 'Etna' er også perfekt til lave hække. Planten er nem at pleje og beskære. Jo oftere du beskærer din hæk, desto tættere og mere kompakt bliver den. Laurbærkirsebær 'Etna' er en stærk, smuk og stedsegrøn hækplante. Varen leveres i potte og er ca. 50-60 cm høj.

Hvilke muligheder har du med laurbærkirsebær 'Etna'

Laurbærkirsebær 'Etna' har flere muligheder end mange andre laurbærkirsebærsorter. Hurtigvoksende sorter som laurbærkirsebær 'Caucasica' og laurbærkirsebær 'Novita' er kun egnede til en høj, afskærmende hæk. Sorter med et lavere voksetempo som fx laurbærkirsebær 'Otto Luyken' er for langsomtvoksende og derfor udelukkende egnede til en lav hæk. Laurbærkirsebær 'Etna' vokser i gennemsnit ca. 30 cm om året. Herved kan du holde en laurbærkirsebærhæk af denne type lav uden ekstra beskæringer, men du kan også lade den vokse, så den bliver høj nok til at danne en afskærmende hæk, der sikrer havens privatliv.

En laurbærkirsebærhæk bestående af eksemplarer af laurbærkirsebær 'Etna' har en form, der er mere formel og mindre iøjnefaldende end de fleste andre laurbærkirsebærhække. Det skyldes ikke kun voksetempoet, men også de mindre blades rundere form. ´Etna´ kræver derfor ikke så meget plads, men hvis du ønsker en smallere laurbærkirsebærhæk råder vi dig til at vælge planter med opadgående vækst som fx laurbærkirsebær 'Genolia'® eller laurbærkirsebær 'Elly'. Bladene på laurbærkirsebær 'Etna' har også den karakteristiske glans, og da laurbærkirsebær er stedsegrønne hækplanter kan du nyde synet af dem alle årstider.

Plantning af laurbærkirsebær 'Etna' i potte

Vi leverer disse eksemplarer af laurbærkirsebær 'Etna' i potte. Planter i potte har et fuldt udviklet rodsystem, hvilket medfører, at du ikke behøver at sætte planterne i jorden med det samme. Du kan lade dem stå, indtil vejret bliver bedre eller du har mere tid til projektet. Inden plantningen af din laurbærkirsebærhæk tager du forsigtigt potten af klumpen uden at beskadige den og anbringer planterne midt i renden, som du har gravet i hækkens længde.

Vis mere Vis mindre