Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Laurbærkirsebær 'Genolia'® Potte 80-100 cm

Prunus laurocerasus 'Genolia'®
274,70 kr
Tilgængelig

Product Info

Laurbærkirsebær 'Genolia' (Latin: Prunus laurocerasus 'Genolia') er en stedsegrøn, hårdfør hækplante, der trives alle steder. Laurbærkirsebær 'Genolia' leveres i potte og er 80-100cm høj.
Vis mere Vis mindre
  • Opadgående vækst Opadgående vækst
  • Hurtigtvoksende Hurtigtvoksende
  • Stedsegrøn Stedsegrøn
  • Særdeles hårdfør Særdeles hårdfør
Maksimal bredde i cm
200 - 250
Maksimal højde i cm
400 - 500
Produktdetaljer
-
Størrelse (måles ved levering)
80-100 cm
Voksested
Skygge, Halvskygge, Fuld sol
Hårdførhed
God
Type rødder
I potte
Kvalitet
Normal kvalitet
Antal pr løbemeter
3
Bladfarve
Grøn
Giftig
Ja
Vækst pr år i cm
25 - 50
Vækstform
Smalt opretvoksende
Latinsk navn
Prunus laurocerasus 'Genolia'®
Produktegenskaber
Stedsegrøn, Hurtigtvoksende, Særdeles hårdfør, Opadgående vækst
Mindste salgsenhed
10
  • 10+ 274,70 kr
  • 15+ 268,00 kr
  • 50+ 257,90 kr
  • 200+ 247,70 kr

Product Info

Den superstærkelaurbærkirsebær 'Genolia' er stedsegrøn og særdeles hårdfør. Med sin opadgående vækst er Prunus laurocerasus 'Genolia' også velegnet til at danne en lidt smallere hæk. De mørkegrønne, glinsende blade er smalle og dekorative. Laurbærkirsebær 'Genolia' tåler fint at blive beskåret. Busken skaber med det uformelle udtryk en naturlig stemning i haven. Planten trives alle steder og kan dyrkes i al havejord, dog undtaget i meget kalkrig jord. Laurbærkirsebær 'Genolia' leveres i potte. Hækplantens højde er 80-100 cm.

Laurbærkirsebær 'Genolia' kræver ikke så meget plads

Hurtigvoksende laurbærkirsebærsorter egner sig bedst til en høj laurbærkirsebærhæk. Det høje væksttempo på 40-60 centimeter om året gør det nemlig svært at bruge laurbærkirsebær 'Genolia' til en lav hæk. Desuden er der et andet problem i forbindelse med de fleste laurbærkirsebærhække, og det bunder i det faktum, at laurbærkirsebær bliver temmelig brede og derfor absolut ikke passer i enhver have. Det er ikke tilfældet med laurbærkirsebær 'Genolia', da dens grene har en mere opadgående vækst. I bredden har laurbærkirsebær 'Genolia' derfor ikke brug for mere end 80-90 centimeter plads. Det gør laurbærkirsebær 'Genolia' populær blandt haveejere, der ønsker en flot laurbærkirsebærhæk i en relativt lille have.

Måske er den største fordel med laurbærkirsebær, at du kan plante en høj hæk, der værner om havens privatliv. Laurbærkirsebær er stedsegrønne hækplanter, og de store blade og den tætte forgrening sørger for, at man ikke kan kigge igennem en laurbærkirsebærhæk. Det høje voksetempo hjælper også med til at skærme for nysgerrige blikke udefra. Vi leverer disse planter i en højde på 80-100 centimeter, men de vil i løbet af 2-3 år vokse over øjenhøjde og danne en yderst dekorativ haveafskærmning, også selv om du planter din laurbærkirsebærhæk på et skyggefuldt sted.

Hvor kan du plante din laurbærkirsebær 'Genolia'

Laurbærkirsebær 'Genolia' er egnet til en bred skala af voksesteder og jordtyper. God drænage tilrådes, for som med andre hækplanter kan rødderne blive beskadiget, hvis de står under vand i længere tid. Så længe jorden er veldrænet, kan laurbærkirsebær 'Genolia' plantes i enhver ikke alt for kalkholdig jordtype. Ligger haven i en temmelig forurenet byzone? Det er ikke noget problem for laurbærkirsebær 'Genolia', der også tåler både frost og blæst.

Vis mere Vis mindre
Andre varer, som du måske synes om!