Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Laurbærkirsebær 'Herbergii' Potte 80-100 cm

Prunus laurocerasus 'Herbergii'
213,10 kr
Tilgængelig

Product Info

Laurbærkirsebær 'Herbergii' (Prunus laurocerasus 'Herbergii') er en busk, der er egnet til at danne hække op til 180cm. Hækplanten trives fint alle steder. Leveres i potte. Højde: 80-100cm.
Vis mere Vis mindre
  • Stedsegrøn Stedsegrøn
  • Særdeles hårdfør Særdeles hårdfør
  • Blomstrende plante Blomstrende plante
  • Kompakt vækst Kompakt vækst
  • Nem at beskære Nem at beskære
Maksimal bredde i cm
250 - 300
Maksimal højde i cm
400 - 500
Produktdetaljer
-
Størrelse (måles ved levering)
80-100 cm
Voksested
Skygge, Halvskygge, Fuld sol
Hårdførhed
God
Type rødder
I potte
Kvalitet
Normal kvalitet
Antal pr løbemeter
3
Bladfarve
Mørkegrøn
Giftig
Ja
Vækst pr år i cm
25 - 50
Vækstform
Bredt opretvoksende, Kompakt
Latinsk navn
Prunus laurocerasus 'Herbergii'
Produktegenskaber
Stedsegrøn, Særdeles hårdfør, Kompakt vækst, Nem at beskære, Blomstrende plante
Mindste salgsenhed
10
  • 10+ 213,10 kr
  • 15+ 179,40 kr
  • 50+ 163,60 kr
  • 200+ 155,80 kr

Product Info

Laurbærkirsebær 'Herbergii' (Prunus laurocerasus 'Herbergii') er en stedsegrøn plante, der især anvendes som hækplante. Denne busk kan dog også plantes som solitærplante til forskønnelse af havens struktur. Laurbærkirsebær 'Herbergii' har mørkegrønne, skinnende og smalle blade. Hækplanten kendetegnes ved en rig blomstring med hvide blomster, og det er af og til grunden til, at man vælger denne plante. Derudover er busken nem at pleje og beskære. Efter nogen tid er en hæk af Laurbærkirsebær 'Herbergii' helt uden indkig. Varen leveres i potte. Højde: 80-100 cm.

Flotte farveaccenter og mere privatliv

En laurbærkirsebærhæk er en af de mest populære, afskærmende hække, fordi den med sine store blade har en meget mere frodig udstråling end de fleste stedsegrønne hækplanter.Hermed beviser en laurbærkirsebærhæk, at mere privatliv i haven ikke nødvendigvis afhænger af en ´kedelig´ hæk. Haveejere, der er på udkig efter en super charmerende laurbærkirsebærhæk, vil automatisk vælge en laurbærkirsebær 'Herbergii'. Dens blomstring er nemlig den mest iøjnefaldende af alle laurbærkirsebærsorter. Fra maj til juni giver laurbærkirsebær 'Herbergii' med sin blomstring haven en smuk farveaccent. Resten af året sørger de mørkegrønne blade og den tætte forgrening for, at der ikke er nogen, der kan kigge ind i haven.

Der kræves lidt tålmodighed, inden laurbærkirsebær 'Herbergii' når den rette højde på ca. 1,80 meter, for planten vokser temmelig langsomt sammenlignet med andre højere sorter. Men det betyder også, at det ikke er så besværligt at holde denne laurbærkirsebærhæk noget lavere. Generelt er én årlig beskæring tilstrækkelig, men endnu en beskæringsrunde sidst på sommeren er også en udmærket ide, hvis du ønsker en lavere laurbærkirsebærhæk. Det er dog klogt at vente med at beskære til efter blomstringen. På denne måde kan du glæde dig over flest blomster på din laurbærkirsebærhæk.

Sådan stimulerer du laurbærkirsebær 'Herbergii's blomstring

Du stimulerer også blomstringen på anden vis: plant din laurbærkirsebærhæk på et solrigt voksested. Hvis havens yderste hjørner befinder sig i skygge, er det dog heller ikke noget problem, for laurbærkirsebær 'Herbergii' trives også udmærket på et skyggefuldt sted. Planten stiller kun to krav til jorden på plantestedet. Jorden må ikke være for vandlidende eller for kalkholdig. Ellers trives planten i enhver veldrænet jordbund. Også selv om den står i omgivelser med luftforurening. Laurbærkirsebær 'Herbergii' tager heller ikke skade af frost.

Vis mere Vis mindre
Andre varer, som du måske synes om!