Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Laurbærkirsebær 'Mano' Potte 40-50 cm

Prunus laurocerasus 'Mano'
137,60 kr
Tilgængelig

Product Info

Laurbærkirsebær 'Mano' er perfekt til lave hække op til 150cm. Prunus laurocerasus 'Mano' har små, fine blade. Varen leveres i potte. Højde: 40-50cm.
Vis mere Vis mindre
  • Kompakt vækst Kompakt vækst
  • Egnet til en lav hæk Egnet til en lav hæk
  • Stedsegrøn Stedsegrøn
  • Særdeles hårdfør Særdeles hårdfør
  • Blomstrende plante Blomstrende plante
Maksimal bredde i cm
100 - 150
Maksimal højde i cm
100 - 150
Produktdetaljer
-
Størrelse (måles ved levering)
40-50 cm
Voksested
Skygge, Halvskygge, Fuld sol
Hårdførhed
God
Type rødder
I potte
Kvalitet
Normal kvalitet
Antal pr løbemeter
4
Bladfarve
Mørkegrøn
Giftig
Ja
Vækst pr år i cm
10 - 25
Vækstform
Busket, Smalt opretvoksende
Latinsk navn
Prunus laurocerasus 'Mano'
Produktegenskaber
Stedsegrøn, Særdeles hårdfør, Kompakt vækst, Egnet til en lav hæk, Blomstrende plante
Mindste salgsenhed
10
  • 10+ 137,60 kr
  • 15+ 116,20 kr
  • 50+ 110,00 kr
  • 200+ 103,90 kr

Product Info

Laurbærkirsebær 'Mano', også kaldet Prunus laurocerasus 'Mano', er en stedsegrøn hækplante med fine, små blade. Denne busk kan plantes som solitærplante, men er også egnet til lave hække. Denne busk vil være en pryd for både små og store havepartier. Laurbærkirsebær 'Mano' er forskellig fra andre laurbærkirsebærsorter, da de unge bladskud får en rød glød om foråret. Det gør busken ekstra iøjnefaldende og giver den en unik udstråling. Varen leveres i potte. Højden er 40-50 cm.

En laurbærkirsebærhæk af en mere beskeden størrelse

Nogle laurbærkirsebærsorter er kendt for de store blade og den hurtige vækst, men laurbærkirsebær 'Mano' er af mere beskeden størrelse, det samme er tilfældet med bladene. Det gør laurbærkirsebær 'Mano' til det perfekte valg, hvis du ønsker en lavere laurbærkirsebærhæk, men samtidig gerne vil have en hæk, der ikke kræver så meget vedligeholdelse. Laurbærkirsebær 'Mano' vokser årligt kun 20-30 centimeter i højden, så 1-2 beskæringer om året er nok. Det er bladenes skinnende overside, der dels er skyld i laurbærkirsebærplantens popularitet, og bladene på laurbærkirsebær 'Mano' har den samme glans. Du kan derfor være sikker på at få en flot laurbærkirsebærhæk i haven.

Da vi leverer disse hækplanter i potte, behøver du ikke at plante disse laurbærkirsebærplanter direkte efter levering. Hvis planterne får rigeligt med vand, kan de sagtens blive stående i potterne i et lille stykke tid. Vær dog opmærksom på at tage potten af rodklumpen, inden du planter din laurbærkirsebærhæk. Pas på ikke at beskadige rødderne og rodklumpen. Når planterne er kommet i jorden , kan disse udvikle sig til en laurbærkirsebærhæk på maksimalt 1 ½ meters højde. Vent med den første beskæring til efter blomstringen, det vil områdets bier og sommerfugle absolut værdsætte.

Gør det nemt for dig selv med laurbærkirsebær 'Mano'

Laurbærkirsebær 'Mano’s vækst og voksetempo gør en laurbærkirsebærhæk med disse planter mere kompakt end en hæk af store laurbærkirsebærsorter som fx laurbærkirsebær 'Rotundifolia'. Du kan plante hækken i forhaven uden hele tiden at skulle tænke på at beskære den, fordi den skygger for sollyset. Ligger din forhave ved en trafikeret vej? Luftforurening er ikke noget problem for laurbærkirsebær 'Mano', der også er frostbestandig og trives i enhver veldrænet jordtype på ethvert voksested.

Vis mere Vis mindre