Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Laurbærkirsebær 'Novita' Potte 125-150 cm

Prunus laurocerasus 'Novita'
278,10 kr
Tilgængelig

Product Info

Laurbærkirser 'Novita' (Prunus laurocerasus 'Novita') er en stedsegrøn hækplante, hvormed du kan skabe en robust, hurtigvoksende hæk. Denne vare leveres i potte og har en højde på 125-150 cm.
Vis mere Vis mindre
  • Hurtigtvoksende Hurtigtvoksende
  • Bærer frugt Bærer frugt
  • Stedsegrøn Stedsegrøn
  • Blomstrende plante Blomstrende plante
  • Storbladet Storbladet
Maksimal bredde i cm
150 - 200
Maksimal højde i cm
250 - 300
Størrelse (måles ved levering)
125-150 cm
Voksested
Skygge, Halvskygge, Fuld sol
Hårdførhed
Vinterhårdfør
Type rødder
I potte
Kvalitet
Normal kvalitet
Antal pr løbemeter
2.5
Bladfarve
Grøn
Giftig
Ja
Vækst pr år i cm
25 - 50
Vækstform
Busket, Opretvoksende
Latinsk navn
Prunus laurocerasus 'Novita'
Produktegenskaber
Stedsegrøn, Hurtigtvoksende, Storbladet, Blomstrende plante, Bærer frugt
Mindste salgsenhed
10
  • 10+ 278,10 kr
  • 15+ 265,70 kr
  • 50+ 253,40 kr
  • 100+ 218,60 kr

Product Info

Med laurbærkirsebær 'Novita' er det nemt at anlægge en stedsegrøn laurbærkirsebærhæk i mellemhøjde. Prunus laurocerasus 'Novita' har store blade, og det resulterer i, at denne busk hurtigt bliver tæt. Således får du mulighed for at skabe en afskærmende hæk uden indkig. Laurbærkirsebær 'Novita' er modstandsdygtig over for sygdomme og skadedyr. Selv om denne busk ikke tåler våde fødder, kan den dog plantes i al havejord. Plantesteder i både skygge, halvskygge og sol er egnede til laurbærkirsebær 'Novita'. Dette produkt leveres i potte. Højden er 125-150 cm.

En unik, stedsegrøn hæk

Der er kun få stedsegrønne hækplanter, der har et så charmerende udseende som laurbærkirsebær. Det gør en laurbærkirsebærhæk unik. Den har en uformel udstråling, der for det meste forbindes med hækplanter, der taber bladene, men en laurbærkirsebær beholder bladene året rundt. Desuden er bladene helt specielle, da de er større end normalt og har en unik, skinnende overflade. Haveejere vælger derfor ofte at holde deres laurbærkirsebærhæk i en så naturlig mulig form, for de lange, ellipseformede blade på laurbærkirsebær 'Novita' kommer bedst til deres ret, hvis de får god plads.

Derfor er det ikke nødvendigt at beskære en laurbærkirsebær 'Novita' mere end 1-2 gange om året. Det må siges at være noget af en overraskelse, for laurbærkirsebær 'Novita' vokser 40-50 cm i højden på årsbasis. Hvis du bestiller disse 1,25-1,50 m høje planter, går der ikke ret lang tid, før planterne er høje nok til at skabe masser af privatliv i haven. Du kan plante din laurbærkirsebærhæk næsten overalt, hvis bare jorden er veldræneret og ikke alt for kalkholdig. Længere tørkeperioder, storbyens luftforurening og udstødningsgasser eller dyb skygge er heller ikke noget problem for en laurbærkirsebær 'Novita'.

Fordelene ved en laurbærkirsebær 'Novita' i potte

Vi kontakter dig, inden vi leverer dine hækplanter. Hækplanter med klump eller bare rødder bør sættes i jorden hurtigst muligt, men det er ikke nødvendigt med hækplanter i potte. Du kan afvente det rette plantetidspunkt og lade planterne stå i potten i et stykke tid. Er der tale om en længere periode? Så husk at give dine laurbærkirsebærplanter ekstra vand. Fjern forsigtigt potterne inden plantning for at stimulere en sund vækst og et veludviklet rodsystem.

Vis mere Vis mindre
Andre varer, som du måske synes om!