Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Laurbærkirsebær 'Novita' Potte 150-175 cm

Prunus laurocerasus 'Novita'
472,10 kr
Tilgængelig
Laurbærkirsebær 'Novita' er en hurtigvoksende, stedsegrøn hækplante med en robust karakter. Prunus laurocerasus 'Novita' trives alle steder. Leveres i potte med en højde af 150-175cm.
Vis mere Vis mindre
  • Blomstrende plante Blomstrende plante
  • Storbladet Storbladet
  • Hurtigtvoksende Hurtigtvoksende
  • Bærer frugt Bærer frugt
Maksimal bredde i cm
150 - 200
Maksimal højde i cm
250 - 300
Produktdetaljer
-
Størrelse (måles ved levering)
150-175 cm
Voksested
Skygge, Halvskygge, Fuld sol
Hårdførhed
Vinterhårdfør
Type rødder
I potte
Kvalitet
Normal kvalitet
Antal pr løbemeter
2
Bladfarve
Grøn
Giftig
Ja
Vækst pr år i cm
25 - 50
Vækstform
Busket, Opretvoksende
Latinsk navn
Prunus laurocerasus 'Novita'
Produktegenskaber
Stedsegrøn, Hurtigtvoksende, Storbladet, Blomstrende plante, Bærer frugt
Mindste salgsenhed
10
  • 10+ 472,10 kr
  • 15+ 429,90 kr
  • 30+ 406,60 kr
  • 100+ 383,20 kr

Med laurbærkirsebær 'Novita' (Prunus laurocerasus 'Novita') står der en smuk, stedsegrøn hæk i din have inden for en rimelig periode. Denne robuste laurbærkirsebærsort vokser nemlig ret hurtigt. Den bliver også hurtigt tæt som følge af de store, glinsende blade. Laurbærkirsebær 'Novita' er med sin bær meget populær blandt fuglene om efteråret. Planten trives ekstra godt på et sted i solen, men også i skyggen udvikler busken en god og sund vækst. Laurbærkirsebær 'Novita' accepterer al havejord, dog ikke våde fødder. Leveres med potte. Højde: 150-175cm.

Laurbærkirsebærplantens gode egenskaber m.m.

Laurbærkirsebær hører af gode grunde til de mest leverede hækplanter i vores sortiment. Prunus laurocerasus har masser af gode egenskaber, der gør den perfekt egnet til brug for en hæk. Ikke mindst fordi der er tale om en stedsegrøn hækplante. De store, dekorative blade bliver siddende på planten året rundt og sørger sammen med den tætte forgrening for at holde nysgerrige blikke ude. Desuden har en laurbærkirsebærhæk en uhøjtidelig udstråling. Det skyldes delvis de skinnende blade, men også den fra naturens side charmerende vækstform.

Laurbærkirsebær 'Novita' har udover alle ovennævnte fordele den gode egenskab, at den er en hel del mere robust end alle andre laurbærkirsebærsorter. Risikoen for fx bladskimmel er en del mindre, hvis du vælger laurbærkirsebær 'Novita', og denne stærke sort klarer sig også meget bedre gennem hårde vintre. Prunus laurocerasus er fra naturens hånd udstyret med en god modstandsstyrke, for sorten har ingen problemer med diverse omstændinger så som tør jord og luftforurening, som mange andre hækplanter ville tage skade af. Det eneste, man skal være opmærksom på, er at plante sin laurbærkirsebærhæk i veldræneret jord.

Ekstra tips for at sikre en flot laurbærkirsebærhæk

En laurbærkirsebær trives så at sige overalt som følge af den ukomplicerede karakter. Hvis du – med ovenstående tips i baghovedet - anbringer planterne i planterenden og sørger for, at de står lige, vil de udvikle sig til en fantastisk flot laurbærkirsebærhæk. Afvent eventuelt det rette plantetidspunkt og lad indtil da planterne blive stående i potterne. Vær dog opmærksom på at klumpen eller rødderne ikke udtørrer. Er jorden ved at blive tør? Sørg for at vande regelmæssigt.

Vis mere Vis mindre