Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Laurbærkirsebær 'Otto Luyken' Potte 30-40 cm

Prunus laurocerasus 'Otto Luyken'
68,80 kr
Tilgængelig
Laurbærkirsebær 'Otto Luyken' (Prunus laurocerasus 'Otto Luyken') i potte kan plantes ud året rundt (undtagen i frostperioder). Denne laurbærkirsebærsort er lavtvoksende og stedsegrøn. Leveres i potte. Højde: 30-40cm.
Vis mere Vis mindre
  • Blomstrende plante Blomstrende plante
  • Kompakt vækst Kompakt vækst
  • Egnet til en lav hæk Egnet til en lav hæk
  • Langsomtvoksende Langsomtvoksende
Maksimal bredde i cm
150 - 200
Maksimal højde i cm
100 - 150
Størrelse (måles ved levering)
30-40 cm
Voksested
Skygge, Halvskygge, Fuld sol
Hårdførhed
God
Type rødder
I potte
Kvalitet
Normal kvalitet
Antal pr løbemeter
4
Bladfarve
Mørkegrøn
Giftig
Ja
Vækst pr år i cm
10 - 25
Vækstform
Opretvoksende
Latinsk navn
Prunus laurocerasus 'Otto Luyken'
Produktegenskaber
Stedsegrøn, Langsomtvoksende, Kompakt vækst, Egnet til en lav hæk, Blomstrende plante
Mindste salgsenhed
10
  • 10+ 68,80 kr
  • 15+ 62,80 kr
  • 50+ 58,40 kr
  • 200+ 55,00 kr

Laurbærkirsebær 'Otto Luyken' (Prunus laurocerasus 'Otto Luyken') er en stedsegrøn busk, der er særdeles egnet som hækplante. De små blade og buskens lavtvoksende vækst giver laurbærkirsebær 'Otto Luyken' dens specifikke kendetegn. Denne busk er egnet til at anlægge en hæk på maksimalt 125 cm i højden. Da laurbærkirsebær 'Otto Luyken' er langsomtvoksende er én årlig beskæring tilstrækkelig til at holde planten i form. Er du på udkig efter en hækplante, der kræver minimal pleje? Så er laurbærkirsebær 'Otto Luyken' egnet. Leveres i potte. Højde: 30-40 cm.

En laurbærkirsebærhæk, der passer i næsten enhver have

Visse haveejere går på forhånd langt udenom laurbærkirsebær, da planten som hækplante både bliver meget høj og bred. Laurbærkirsebær 'Otto Luyken' viser, at det slet ikke behøver at være tilfældet. Den vokser en hel del langsommere end andre laurbærkirsebærsorter og den maksimale højde gør den egnet til en hæk i forhaven uden at holde sollyset ude af haven. Du har også plads til en laurbærkirsebær 'Otto Luyken', selv om din have ikke er ret stor, for planten fylder heller ikke så meget i bredden som fx laurbærkirsebær 'Rotundifolia'.

Din laurbærkirsebærhæk af laurbærkirsebær 'Otto Luyken' er lige så flot og iøjnefaldende som andre sorter, da planten har lignende egenskaber. Laurbærkirsebærplantens blad kan genkendes på den ovale form og den karakteristiske glans. Da disse blade er lidt større end på de fleste stedsegrønne hækplanter, har en laurbærkirsebærhæk en mindre formel karakter. Laurbærkirsebær 'Otto Luyken' har dog en langsommere vækst og holdes derfor nemt under kontrol med en ekstra beskæring. Du kan klippe din hæk på ethvert tidspunkt mellem det tidlige forår og begyndelsen af efteråret.

Plantning af laurbærkirsebær 'Otto Luyken' i potte

Da disse laurbærkirsebærplanter leveres i potte, behøver du ikke nødvendigvis at sætte dem i jorden direkte efter leveringen. Det kan fx være praktisk, hvis det regner så meget på leveringsdagen, at planterenden er ved at løbe over. Vand planterne regelmæssigt i potten, indtil du sætter dem i jorden. Tag forsigtigt potterne af rodklumpen inden plantning og sæt planterne ved siden af hinanden i renden. Sæt planterne fast ved forsigtigt at trykke den opgravede jord fast med foden omkring rodklumpen.

Vis mere Vis mindre