Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Laurbærkirsebær 'Rotundifolia' Potte 100-125 cm

Prunus laurocerasus 'Rotundifolia'
178,30 kr
Tilgængelig

Product Info

En hæk af laurbærkirsebær 'Rotundifolia' (Prunus laurocerasus 'Rotundifolia') er kompakt og skærmer for indkig. Laurbærkirsebær 'Rotundifolia' er stedsegrøn og hurtigvoksende. Denne laurbærkirsebær 'Rotundifolia' er 100-125 cm høj og leveres i potte.
Vis mere Vis mindre
  • Storbladet Storbladet
  • Hurtigtvoksende Hurtigtvoksende
  • Hurtig tæt, skærmer mod indkig Hurtig tæt, skærmer mod indkig
  • Stedsegrøn Stedsegrøn
Maksimal bredde i cm
250 - 300
Maksimal højde i cm
400 - 500
Størrelse (måles ved levering)
100-125 cm
Voksested
Skygge, Halvskygge, Fuld sol
Hårdførhed
God
Type rødder
I potte
Kvalitet
Normal kvalitet
Antal pr løbemeter
3
Bladfarve
Grøn
Giftig
Ja
Vækst pr år i cm
25 - 50
Vækstform
Opretvoksende
Latinsk navn
Prunus laurocerasus 'Rotundifolia'
Produktegenskaber
Stedsegrøn, Hurtigtvoksende, Storbladet, Hurtig tæt, skærmer mod indkig
Mindste salgsenhed
10
  • 10+ 178,30 kr
  • 15+ 163,60 kr
  • 50+ 151,40 kr
  • 200+ 146,80 kr

Product Info

Hvis du ønsker en kompakt, afskærmende havehæk, så er laurbærkirsebær 'Rotundifolia' (Prunus laurocerasus 'Rotundifolia') det perfekte valg. Den vokser hurtigt, så du har en høj hæk i haven på ingen tid. Beskæres regelmæssigt for at bevare formen. Da denne laurbærsort ikke lider under beskæring, ja, kraftig tilbageskæring giver planten et ekstra boost! Laurbærkirsebær 'Rotundifolia' er hårdfør og stedsegrøn og trives også på et skyggefuldt sted. Plant den i let fugtig jord og giv den god plads. Denne laurbærkirsebær 'Rotundifolia' er 100-125 cm høj og leveres i potte.

En stedsegrøn hæk med en frisk, grøn udstråling

Hvis du ønsker en stedsegrøn hæk, der bliver høj nok til en afskærmende hæk, kan man vælge mellem arter, der danner en formel hæk som fx taks og forskellige cypressorter, eller hækplanter der ser mindre formelle ud. Laurbærkirsebær 'Rotundifolia' er en uformel, stedsegrøn hækplante af sidstnævnte kategori, der giver privatliv i haven med en hæk med en frisk, grøn udstråling. En anden stor fordel er, at laurbærkirsebær 'Rotundifolia' er en hurtigvoksende plante. I løbet af få år har den allerede nået den perfekte højde til en afskærmende hæk.

Laurbærkirsebær 'Rotundifolia' har imidlertid mere at byde på end det stedsegrønne løv og den relativt tætte forgrening. Med de store, skinnende blade er planten også samtidig en fryd for øjet. De hvide blomster og de mørke bær er små og ikke særlig iøjnefaldende, men nabolagets fugle og insekter skal nok få øje på dem og sætte dem på menuen. Det gør en laurbærkirsebærhæk til en værdifuld tilføjelse såvel for din have som for omgivelserne.

Laurbærkirsebær 'Rotundifolia' i din have

En laurbærkirsebær 'Rotundifolia' kan vokse i næsten enhver jordtype. Kun tung lerjord eller andre vandlidende jordtyper frarådes, da der i sådanne tilfælde er fare for, at rødderne rådner, det gælder også for kalkholdig jord. Ellers trives laurbærkirsebær 'Rotundifolia' så at sige overalt. En laurbærkirsebærhæk er fx et udmærket valg i omgivelser, hvor andre hækplanter har svært ved at klare sig, fx i næringsfattig jord eller områder med meget luftforurening.

Tag inden plantning af din laurbærkirsebærhæk planterne op af potten og placer dem midt i planterenden. Efter plantning er det kun nødvendigt at beskære planterne en enkelt gang, da de vokser meget hurtigt. Hermed understreger man plantens naturlige vækstform. Klip efter beskæring eventuelt grene af, der stritter ud af hækken, men kun mellem maj og september.

Vis mere Vis mindre
Andre varer, som du måske synes om!