Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Laurbærkirsebær 'Rotundifolia' Potte 125-150 cm Ekstra kvalitet

Prunus laurocerasus 'Rotundifolia'
256,70 kr
Tilgængelig

Product Info

Laurbærkirsebær 'Rotundifolia' (Prunus laurocerasus 'Rotundifolia') er en stedsegrøn hækplante, der skærmer for indkig. Den er hurtigvoksende og hårdfør og kræver minimal pleje. Denne laurbærkirsebær 'Rotundifolia' er 125-150 cm høj og leveres i potte.
Vis mere Vis mindre
  • Storbladet Storbladet
  • Hurtigtvoksende Hurtigtvoksende
  • Hurtig tæt, skærmer mod indkig Hurtig tæt, skærmer mod indkig
  • Stedsegrøn Stedsegrøn
Maksimal bredde i cm
250 - 300
Maksimal højde i cm
400 - 500
Størrelse (måles ved levering)
125-150 cm
Voksested
Skygge, Halvskygge, Fuld sol
Hårdførhed
God
Type rødder
I potte
Kvalitet
Ekstra kvalitet
Antal pr løbemeter
2
Bladfarve
Grøn
Giftig
Ja
Vækst pr år i cm
25 - 50
Vækstform
Opretvoksende
Latinsk navn
Prunus laurocerasus 'Rotundifolia'
Produktegenskaber
Stedsegrøn, Hurtigtvoksende, Storbladet, Hurtig tæt, skærmer mod indkig
Mindste salgsenhed
10
  • 10+ 256,70 kr
  • 15+ 246,60 kr
  • 50+ 215,20 kr
  • 100+ 211,90 kr

Product Info

Laurbærkirsebær 'Rotundifolia' (Prunus laurocerasus 'Rotundifolia') er yderst velegnet til afskærmende hække, der hindrer indkig. Den er stedsegrøn og sørger året rundt for et dejligt grønt indslag i haven. Denne hurtigvoksende hækplante kræver regelmæssig beskæring, så formen bibeholdes. Regelmæssig beskæring sørger i øvrigt for, at planten får en tættere struktur. Denne laurbærkirsebærsort tåler også en kraftigere tilbageskæring, hvorefter den vil sætte nye skud. Laurbærkirsebær 'Rotundifolia' er hårdfør, kræver minimal pleje og kan plantes overalt i haven – også på skyggefulde steder. Denne laurbærkirsebær 'Rotundifolia' er 125-150 cm høj og leveres i potte.

Nyd din laurbærkirsebærhæk året rundt

Synes du, at de fleste afskærmende hække er ret kedelige? Så prøv en laurbærkirsebær 'Rotundifolia'! Denne stedsegrønne laurbærkirsebær kan blive maksimalt 4 m høj. Det gør den sammen med den kompakte vækst velegnet til at skærme haven af for nysgerrige blikke. En laurbærkirsebær har med de store blade en mere naturlig vækst end de fleste nåletræer, der for det meste bruges til at anlægge en afskærmende hæk. Desuden er en laurbærkirsebær 'Rotundifolia' en fryd for øjet. Du kan glæde dig over det friskgrønne løv med den skinnende overfalde året rundt.

En anden fordel ved en laurbærkirsebær 'Rotundifolia' er, at det egentlig er en yderst nem hækplante. Den stiller kun få krav til omgivelserne og kræver minimal pleje. Det er overraskende, for planten er hurtigvoksende med en vækst på 40-50 cm om året, men med en enkelt, årlig beskæring holder du den fint i form. En laurbærkirsebærhæk trives overalt i haven, bare jorden på plantestedet ikke er alt for vandlidende og kalkholdig.

Laurbærkirsebær 'Rotundifolia' er robust og dekorativ

Hækplanter med en naturlig vækstform kommer ofte fint til deres ret i landlige omgivelser. De har i reglen brug for mere plads end planter, der anvendes til en mere lige hæk, og det er ikke altid muligt i en byhave af begrænset format. Laurbærkirsebær 'Rotundifolia' er dog en ofte anvendt plante i byområder, og det skyldes, at denne robuste plante ikke tager skade af forurenet luft.

Vær forsigtig, når du beskærer din laurbærkirsebærhæk. En stor hækkesaks virker måske egnet til formålet, da du hermed kan beskære et stort areal, men der er stor fare for, at du klipper i de smukke blade. Små beskæringsredskaber som fx en beskærersaks er et bedre valg.

Vis mere Vis mindre
Andre varer, som du måske synes om!