Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Laurbærkirsebær 'Rotundifolia' Potte 150-175 cm

Prunus laurocerasus 'Rotundifolia'
479,90 kr
Tilgængelig

Product Info

Laurbærkirsebær 'Rotundifolia' (Prunus laurocerasus 'Rotundifolia') danner en flot, stedsegrøn, afskærmende hæk, der hindrer indkig. Den er hurtigvoksende og tåler beskæring. Denne laurbærkirsebær 'Rotundifolia' er 150-175 cm høj og leveres i potte.
Vis mere Vis mindre
  • Storbladet Storbladet
  • Hurtigtvoksende Hurtigtvoksende
  • Hurtig tæt, skærmer mod indkig Hurtig tæt, skærmer mod indkig
  • Stedsegrøn Stedsegrøn
Maksimal bredde i cm
250 - 300
Maksimal højde i cm
400 - 500
Størrelse (måles ved levering)
150-175 cm
Voksested
Skygge, Halvskygge, Fuld sol
Hårdførhed
God
Type rødder
I potte
Kvalitet
Normal kvalitet
Antal pr løbemeter
2
Bladfarve
Grøn
Giftig
Ja
Vækst pr år i cm
25 - 50
Vækstform
Opretvoksende
Latinsk navn
Prunus laurocerasus 'Rotundifolia'
Produktegenskaber
Stedsegrøn, Hurtigtvoksende, Storbladet, Hurtig tæt, skærmer mod indkig
Mindste salgsenhed
5
  • 5+ 479,90 kr
  • 15+ 414,80 kr
  • 30+ 386,80 kr
  • 100+ 366,60 kr

Product Info

Ønsker du også en afskærmende hæk, der forhindrer indkig i haven? Så er laurbærkirsebær 'Rotundifolia' (Prunus laurocerasus 'Rotundifolia')den perfekte plante. Den stedsegrønne hækplante med oprejst vækst er også en eyecatcher i vinterhaven. Vær opmærksom på, at laurbærkirsebær 'Rotundifolia' skal beskæres regelmæssigt, da den er hurtigvoksende. Planten kan fint beskæres, så kraftig tilbageskæring er ikke noget problem. Desuden trives planten på et skyggefuldt sted og kan sagtens anbringes under andre vækster. Plantes i let fugtig havejord. Denne laurbærkirsebær 'Rotundifolia' er 150-175 cm høj og leveres i potte.

Laurbærkirsebær 'Rotundifolia' som afskærmende hæk

Større laurbærkirsebærsorter som fx laurbærkirsebær 'Rotundifolia' og laurbærkirsebær 'Novita', anvendes ofte til en tæt, afskærmende hæk. De store blade gør for mange haveejere en laurbærkirsebærhæk til et mere charmerende alternativ til de stedsegrønne hækplanter som fx leylandii eller andre nåletræer, der normalt anvendes til at skærme mod indkig. En stor fordel ved laurbærkirsebær 'Rotundifolia' er, at den er hurtigvoksende og derfor ikke tager ret lang tid om at nå op i den rette højde til at værne om dit privatliv. Disse laurbærkirsebærplanter er ved levering mellem 1,50 og 1,75 høje, hvorved de i løbet af et år kan nå op i øjenhøjde. Også efter beskæring.

En hurtig vækst resulterer også for det meste i regelmæssig beskæring, men det er til at overskue med laurbærkirsebær 'Rotundifolia'. Det skyldes til dels plantens vækstform. Haveejere foretrækker som regel en laurbærkirsebærhæk i en mere naturlig vækstform, og derfor er én årlig beskæring først på foråret tilstrækkelig. Foretrækker du en mere formel, beskåret laurbærkirsebærhæk? Beskær hækken en gang til sidst på sommeren eller først på efteråret. Klip ikke hækken efter september, hvor planten befinder sig i en hvileperiode. Beskæringssårene vil da tage meget længere tid om at hele.

Laurbærkirsebær er en nem hækplante

Laurbærkirsebær 'Rotundifolia' har mange gode egenskaber, der gør den til en perfekt hækplante. Den hurtige vækst og det stedsegrønne og charmerende udseende, men også det faktum, at laurbærkirsebærplanter er nemme hækplanter. De trives næsten overalt i en veldræneret jordtype og tåler endda også længere tørkeperioder. Det tilrådes dog at give tilstrækkeligt med vand for at opnå det bedste resultat. Hold godt øje med jorden omkring din laurbærkirsebærhæk. Bliver toplaget for tørt, så vand hurtigst muligt.

Vis mere Vis mindre
Andre varer, som du måske synes om!