Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Laurbærkirsebær 'Rotundifolia' Potte 30-40 cm

Prunus laurocerasus 'Rotundifolia'
70,70 kr
Tilgængelig

Product Info

Laurbærkirsebær 'Rotundifolia' (Prunus laurocerasus 'Rotundifolia') danner hurtigt hække, der skærmer for indkig. Denne hækplante er stedsegrøn, hårdfør og kræver minimal pleje. Denne laurbærkirsebær 'Rotundifolia' er 30-40 cm høj og leveres i potte.
Vis mere Vis mindre
  • Storbladet Storbladet
  • Hurtigtvoksende Hurtigtvoksende
  • Hurtig tæt, skærmer mod indkig Hurtig tæt, skærmer mod indkig
  • Stedsegrøn Stedsegrøn
Maksimal bredde i cm
250 - 300
Maksimal højde i cm
400 - 500
Produktdetaljer
-
Størrelse (måles ved levering)
30-40 cm
Voksested
Skygge, Halvskygge, Fuld sol
Hårdførhed
God
Type rødder
I potte
Kvalitet
Normal kvalitet
Antal pr løbemeter
5
Bladfarve
Grøn
Giftig
Ja
Vækst pr år i cm
25 - 50
Vækstform
Opretvoksende
Latinsk navn
Prunus laurocerasus 'Rotundifolia'
Produktegenskaber
Stedsegrøn, Hurtigtvoksende, Storbladet, Hurtig tæt, skærmer mod indkig
Mindste salgsenhed
10
  • 10+ 70,70 kr
  • 15+ 61,70 kr
  • 50+ 57,20 kr
  • 200+ 49,30 kr

Product Info

Skab problemløst hårdføre, afskærmende hække uden indkig med laurbærkirsebær 'Rotundifolia' (Prunus laurocerasus 'Rotundifolia'), der er stedsegrøn med en kompakt form. Denne nemme hækplante kan plantes overalt i fugtig, næringsrig og veldrænet havejord. En laurbærkirsebærhæk kræver regelmæssig beskæring, da planten er hurtigvoksende og hurtigt mister formen. Desuden bliver væksten kraftigere ved beskæring. En foryngende beskæring er heller ikke noget problem for planten. Denne laurbærkirsebær 'Rotundifolia' er 30-40 cm høj og leveres i potte.

Fordelen ved en laurbærkirsebærhæk i potte

Fordelen ved hækplanter i potte er, at de ikke behøver at komme i jorden direkte efter levering. Øser det fx ned på leveringsdagen, så plantningen vanskeliggøres, kan du lade planterne stå i potterne i et stykke tid. Hvis der er tale om en længere periode, så glem ikke at vande dem, ellers er der fare for udtørring. Når du ønsker at plante din laurbærkirsebærhæk, graver du en rende i haven, fjerner forsigtigt potterne og placerer planterne midt i revnen.

Denne laurbærkirsebær 'Rotundifolia' er ikke så høj ved levering, men i løbet af et år vil planterne blive dobbelt så høje. Laurbærkirsebær 'Rotundifolia' vokser ca. 40-50 cm om året, så selv med små planter går der ikke lang tid, før planterne har udviklet sig til en høj laurbærkirsebærhæk. Til trods for den hurtige vækst er det kun nødvendigt at beskære en laurbærkirsebærhæk en gang om året, men beskæring stimulerer de første par år også en forgrenet vækst.

Laurbærkirsebær 'Rotundifolia' er dekorativ og kræver minimal pleje

Laurbærkirsebær 'Rotundifolia' er en større laurbærkirsebærsort og anvendes derfor ofte til en beskærmende hæk. Den tæt forgrenede, stedsegrønne hækplante er særdeles velegnet til dette formål. Med et uformelt, charmerende udseende er en laurbærkirsebærhæk et udmærket alternativ for haveejere, der ikke bryder sig om en nåletræshæk med en mere snorlige, formel vækstform. Desuden har laurbærkirsebær 'Rotundifolia' en betydelig prydværdi, da de skinnende blade er en fryd for øjet året rundt.

En laurbærkirsebær 'Rotundifolia' stiller kun få krav til omgivelserne. Det eneste, den ikke tåler, er ´våde fødder´ og kalkrig jord. En fattig jordbund eller forurenede byområder klarer en laurbærkirsebær derimod problemløst.

Vis mere Vis mindre
Andre varer, som du måske synes om!