Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Laurbærkirsebær 'Rotundifolia' Potte 40-60 cm

Prunus laurocerasus 'Rotundifolia'
77,40 kr
Tilgængelig

Product Info

Laurbærkirsebær 'Rotundifolia' (Prunus laurocerasus 'Rotundifolia') danner smukke hække, der skærmer for indkig. Den er hurtigvoksende, stedsegrøn og tåler både skygge og frost. Denne laurbærkirsebær 'Rotundifolia' er 40-60 cm høj og leveres i potte.
Vis mere Vis mindre
  • Hurtigtvoksende Hurtigtvoksende
  • Hurtig tæt, skærmer mod indkig Hurtig tæt, skærmer mod indkig
  • Stedsegrøn Stedsegrøn
  • Storbladet Storbladet
Maksimal bredde i cm
250 - 300
Maksimal højde i cm
400 - 500
Størrelse (måles ved levering)
40-60 cm
Voksested
Skygge, Halvskygge, Fuld sol
Hårdførhed
God
Type rødder
I potte
Kvalitet
Normal kvalitet
Antal pr løbemeter
5
Bladfarve
Grøn
Giftig
Ja
Vækst pr år i cm
25 - 50
Vækstform
Opretvoksende
Latinsk navn
Prunus laurocerasus 'Rotundifolia'
Produktegenskaber
Stedsegrøn, Hurtigtvoksende, Storbladet, Hurtig tæt, skærmer mod indkig
Mindste salgsenhed
10
  • 10+ 77,40 kr
  • 15+ 69,50 kr
  • 50+ 62,70 kr
  • 200+ 54,90 kr

Product Info

Afskærmende hække, der hindrer for indkig, skabes hurtigt med laurbærkirsebær 'Rotundifolia' (Prunus laurocerasus 'Rotundifolia'). Denne hurtigvoksende, stedsegrønne hækplante er nemlig yderst kompakt. Derfor sørger denne hæk for en smuk farve i haven året rundt. Giv laurbærkirsebær 'Rotundifolia' virkelig god plads, så den får en kraftig vækst. Den er også velegnet til at plante under andre vækster, da den tåler skygge. Desuden kræver denne laurbærkirsebærsort minimal pleje og tilpasser sig hurtigt omgivelserne. Sørg for regelmæssig beskæring. Denne laurbærkirsebær 'Rotundifolia' er 40-60 cm høj og leveres i potte.

Laurbærkirsebær 'Rotundifolia' har fordele

Laurbærkirsebær 'Rotundifolia' er for mange haveejere en plante med masser af fordele. Den er stedsegrøn, trives næsten overalt og er hurtigvoksende, men kræver i forhold til det høje væksttempo yderst minimal pleje. Desuden afskærmer den med sin kompakte vækst hurtigt for nysgerrige blikke, hvilket gør den yderst velegnet til en afskærmende hæk, når den når op i en højde af 1,80 m. Måske lyder det med disse 40-60 cm høje planter som fremtidsmusik, men i løbet af få år er din laurbærkirsebærhæk perfekt egnet til formålet.

De store blade og den brede vækst er ikke ligefrem det gængse billede, som mange mennesker har af en afskærmende hæk, men det gør netop laurbærkirsebær 'Rotundifolia' så populær. De skinnende blade sørger for, at din laurbærkirsebærhæk er en ægte eyecatcher i haven. En årlig beskæring er tilstrækkelig, men du kan altid beskære enkelte grene, der stikker ud af hækken, mellem maj og september. Det er eventuelt muligt at beskære oftere de første år for at stimulere en tættere forgrening.

Plantning af en laurbærkirsebærhæk med planter i potte

Hækplanter i potte er de eneste hækplanter, som man ikke behøver at plante direkte efter levering. Så længe planterne får tilstrækkeligt med vand, kan man lade dem stå i potterne indtil plantningen. Tag potten af klumpen inden du planter din laurbærkirsebærhæk, for ellers udvikler rødderne sig ikke ordentligt og vokser laurbærkirsebærhækken ikke tilstrækkeligt eller dør nogle af planterne. Pas på ikke at beskadige rødderne eller rodklumpen.

Derudover kan planter i potte sættes i jorden ligesom alle andre planter. Grav en rende på ca. 35 cm i bredden og placer planterne i renden. Den opgravede jord skovles tilbage i planterenden, så planterne kommer til at stå fast og solidt i jorden.

Vis mere Vis mindre
Andre varer, som du måske synes om!