Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Laurbærkirsebær 'Rotundifolia' Potte 80-100 cm

Prunus laurocerasus 'Rotundifolia'
170,50 kr
Tilgængelig

Product Info

Du kan selv skabe en afskærmende hæk med laurbærkirsebær 'Rotundifolia' (Prunus laurocerasus 'Rotundifolia'). Planten skærmer for indkig, er stedsegrøn og kræver minimal pleje. Denne laurbærkirsebær 'Rotundifolia' er 80-100 cm høj og leveres i potte.
Vis mere Vis mindre
  • Stedsegrøn Stedsegrøn
  • Storbladet Storbladet
  • Hurtigtvoksende Hurtigtvoksende
  • Hurtig tæt, skærmer mod indkig Hurtig tæt, skærmer mod indkig
Maksimal bredde i cm
250 - 300
Maksimal højde i cm
400 - 500
Størrelse (måles ved levering)
80-100 cm
Voksested
Skygge, Halvskygge, Fuld sol
Hårdførhed
God
Type rødder
I potte
Kvalitet
Normal kvalitet
Antal pr løbemeter
3.5
Bladfarve
Grøn
Giftig
Ja
Vækst pr år i cm
25 - 50
Vækstform
Opretvoksende
Latinsk navn
Prunus laurocerasus 'Rotundifolia'
Produktegenskaber
Stedsegrøn, Hurtigtvoksende, Storbladet, Hurtig tæt, skærmer mod indkig
Mindste salgsenhed
10
  • 10+ 170,50 kr
  • 15+ 158,10 kr
  • 50+ 148,00 kr
  • 200+ 130,00 kr

Product Info

Er du på udkig efter en hårdfør, stedsegrøn og hurtigvoksende hækplante? Så er laurbærkirsebær 'Rotundifolia' (Prunus laurocerasus 'Rotundifolia') yderst velegnet. Plant den på et solrigt eller skyggefuldt sted i let fugtig, næringsrig, veldrænet havejord. Derudover har den brug for god plads for at kunne udvikle sig optimalt. Denne laurbærsort danner hurtigt afskærmende hække, der hindrer indkig. Den kræver dog regelmæssig beskæring for at bevare formen. Laurbærkirsebær 'Rotundifolia' tåler desuden kraftig tilbageskæring. Denne laurbærkirsebær 'Rotundifolia' er 80-100 cm høj og leveres i potte.

Laurbærkirsebær 'Rotundifolia' som afskærmende hæk

Du behøver ikke at vente længe på, at din laurbærkirsebærhæk er høj nok til at give dig masser af privatliv i haven. Store laurbærkirsebærsorter som laurbærkirsebær 'Rotundifolia' vokser 40-50 cm om året. Derfor går der heller ikke ret lang tid, før disse 80-100 cm høje laurbærkirsebær har nået en højde, hvor de kan danne en afskærmende hæk. Derefter gør den tætte forgrening og de store friskgrønne blade resten af arbejdet. Bladene bliver nemlig siddende på laurbærkirsebærhækken året rundt.

Generelt kræver hurtigvoksende hækplanter regelmæssig beskæring, men det er ikke tilfældet med laurbærkirsebær 'Rotundifolia'. En årlig beskæring er tilstrækkelig. Du kan eventuelt beskære lidt oftere de første par år efter plantning, så forgreneingen stimuleres, men det er ikke nødvendigt. Synes du, at der er for mange grene, der stikker ud af hækken? Klip grenene af, dog altid kun mellem maj og september. Giv en alt for kolossal laurbærkirsebærhæk en foryngelseskur ved at klippe den radikalt tilbage.

Laurbærkirsebær 'Rotundifolia' i potte

Vi leverer disse laurbærkirsebærplanter i potte lige til fordøren. Du kan sætte planterne i jorden direkte efter levering, men det er ikke et must som med hækplanter med klump eller bare rødder. Du kan lade planterne stå i potten, indtil du har tid til at plante din laurbærkirsebærhæk. Glem ikke at vande planterne, indtil de plantes, ellers udtørrer rødderne. Potten skal fjernes inden plantning, ellers kan planterne ikke udvikle sig ordentligt.

Da laurbærkirsebær 'Rotundifolia' også tåler forurenet byluft, trives den lige så godt i byen som på landet. Giv laurbærkirsebær 'Rotundifolia' masser af plads, for med de store blade fylder den ret meget i bredden.

Vis mere Vis mindre
Andre varer, som du måske synes om!