Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Lav vedligeholdelse staudepakke

436,40 kr
Tilgængelig
Vi vil ofte gerne nyde en smuk have, men vi mangler tid til at lægge meget arbejde i den. Specielt til dette har vi udviklet Lav vedligeholdelse staudepakke på haekplanteronline.dk. De fleste planter fra denne staudepakke dækker jorden og forhindrer således vækst af ukrudt. Planterne i denne pakke er tilstrækkelig til ca. 3 kvadratmeter og består af følgende sorter: - 3 x Astilbe, Chinensis "Pumila" - 3 x Skovjordbær, Fragaria vesca - 2 x Geranium, Versicolor - 3 x Plettet Tvetand, Lamium maculatum "Roseum" - 3 x Nøkketunge, Ligularia dentata "Othello" - 2 x Mosbregne, Polystichum setiferum - 4 x Guldjordbær, Waldsteinia ternata Med denne staudepakke med meget lidt vedligeholdelse får du et smukt blomstrende bed, som du ikke behøver at bekymre dig om, ideel når du ikke ved meget om havearbejde eller ikke vil bruge for meget tid i din have.
Vis mere Vis mindre
  • Blomstrende plante Blomstrende plante
  • Lokker insekter til Lokker insekter til
  • Halvstedsegrøn Halvstedsegrøn
  • Bærer frugt Bærer frugt
Voksested
Skygge, Halvskygge, Fuld sol
Type rødder
P9 Potte
Kvalitet
Normal kvalitet
Antal pr m2
7
Antal pr løbemeter
2.5
Bladfarve
Hvidbroget, Grøn
Produktegenskaber
Blomstrende plante, Halvstedsegrøn, Bærer frugt, Lokker insekter til
Mindste salgsenhed
1

Plantebeskrivelse

Størstedelen af planterne i staudepakken med lav vedligeholdelse vokser lavt og danner et dejligt tæt tæppe af planter, hvilket gør det vanskeligt for ukrudt at spire. Derudover har planterne forskellige blomsterfarver og vækstformer, så de danner en attraktiv helhed. Den absolutte blikfanger er Nøkketunge, en yndefuld løvplante, der står højt over resten af bedet med sine brungrønne blade og store gule blomster. Det stedsegrønne bunddække Guldjordbær får også gule blomster. Det rene hvide kommer fra Skovjordbær der også producerer meget velsmagende frugter. Geranium har også hvide blomster og med et smukt lilla venetiansk mønster på kronbladene. Lyserød blomstring står Astilbe og plettet Tvetand for. Mosbregnen med sine friske grønne, fint snittede blade giver den friske grønne farve i bedet. Den står grøn hele året, fordi den er en stedsegrøn bregne. 

Placering og pleje

Det bedste sted for denne staudepakke med lav vedligeholdelse er delvis skygge, noget mere sol tolereres, men planterne foretrækker ikke for tør jord.

Plejen er enkel, de planter, der dør over jorden, beskæres lige over jorden. De sorter, der er stedsegrønne (Lamium, Polystichum og Waldsteinia), lader man i fred, kun de grimme plantedele beskæres væk.


Vis mere Vis mindre