Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Lilla - blå - hvid staudepakke

464,30 kr
Tilgængelig
Farverne lilla, blå og hvid giver et særligt roligt udseende til din have. For at gøre det let for dig at skabe et velkoordineret bed i farver samt blomstringstid har vi sammensat en lilla-blå-hvid staudepakke til dig på haekplanteronline.dk. Planterne i denne pakke er tilstrækkelig til ca. 3 kvadratmeter og består af følgende sorter: - 4 x Akeleje, alpine Aquilegia - 3 x Fingerbøl, Digitalis purpurea "Alba" - 3 x Storkenæb, Geranium cantabrigiense "Biokovo" - 3 x Blåkant eller Katteurt, Nepeta nervosa - 2 x Floks, Phlox (P) "Ametyst" - 2 x Staudesalvie, Salvia nemerosa "Schneehügel" - 3 x Singrøn, Vinca minor Med den lilla-blå-hvide staudepakke er du sikker på et frodigt bed, idet det blomstrer fra begyndelsen af marts til efteråret i forskellige farver og former.
Vis mere Vis mindre
  • Blomstrende plante Blomstrende plante
  • Duftende Duftende
  • Lokker insekter til Lokker insekter til
  • Halvstedsegrøn Halvstedsegrøn
Voksested
Halvskygge, Fuld sol
Type rødder
P9 Potte
Kvalitet
Normal kvalitet
Antal pr m2
7
Antal pr løbemeter
2.5
Bladfarve
Grøn
Produktegenskaber
Blomstrende plante, Halvstedsegrøn, Duftende, Lokker insekter til
Mindste salgsenhed
1

Plantebeskrivelse

I det tidlige forår, omkring begyndelsen af marts, vil Vinca minor begynde at blomstre med sine yndefulde bløde blå blomster. Snart følger Aquilegia alpina med mørkeblå blomster på tynde stængler op til 50 cm højde. I juni følger de hvide blomster på Digitalis purpurea, Geranium samt Salvia nemerosa. Disse vil fortsætte med at blomstre hele sommeren. Sommeren afsluttes af Phlox med sine duftende lilla blomster og Nepeta nervosa med sine lyseblå blomster. Disse vil fortsætte med at blomstre ind i efteråret.

Placering og pleje

Det foretrukne sted for planterne fra denne staudepakke er sol til delvis skygge. Desuden stiller de få krav til placeringen og er ret nemme at passe på. Den stedsegrønne Vinca minor kræver næsten ingen vedligeholdelse, og man beskærer de andre planter, når de er visnet ned. I det følgende forår vil de spire på ny igen og give endnu en sommer med blomster.

Vis mere Vis mindre