Potte

 1. Have-forsythia 'Spectabilis' (40-60 cm)
  Fra 40,18 kr
  Kvalitet:
  Normal kvalitet
  Planteafstand:
  5.0 stk. pr. meter
  Basis:
  I potte

  Mindste salgsenhed: 10

  Antal:
  10+
  55,06 kr
  50+
  45,39 kr
  100+
  41,67 kr
  200+
  40,18 kr

  Direkte levering

 2. Have-forsythia 'Spectabilis' (60-80 cm)
  Fra 117,56 kr
  Kvalitet:
  Ekstra kvalitet
  Planteafstand:
  4.0 stk. pr. meter
  Basis:
  I potte

  Mindste salgsenhed: 10

  Antal:
  10+
  159,96 kr
  15+
  136,16 kr
  50+
  122,76 kr
  100+
  117,56 kr

  Direkte levering

 3. Barrods

 4. Have-forsythia 'Spectabilis' (40-60 cm)
  Fra 11,38 kr
  Kvalitet:
  Normal kvalitet
  Planteafstand:
  4.0 stk. pr. meter
  Basis:
  Barrods

  25 stk. pr. pakke

  Antal:
  +
  16,44 kr
  50+
  13,99 kr
  100+
  12,65 kr
  500+
  11,38 kr
  Tilgængelig fra plantesæsonen
  oktober 2020
  Direkte levering

Forsythia ‘Spectabilis’ som hæk

Forsythia ‘Spectabilis’ som hæk

Forsythia intermedia ‘Spectabilis’ er en hækplante, der skiller sig ud fra mængden med sine flotte farver. Forsythia ‘Spectabilis’ skal beskæres regelmæssigt for at bevare plantens store prydværdi. Hvis den beskæres rigtigt vil de specielle, gulagtige farver komme frem, der gør forsythia ’Spectabilis’ til en populær prydplante. Forsythia ‘Spectabilis’ har en forholdsvis åben vækstform, så denne plantesort anvendes udelukkende for sin prydværdi.

Og det er helt fint - er du på udkig efter læ og mere privatliv i haven, så er der en masse forskellige planter at vælge imellem. Tag bare et kig under kategorien ‘stedsegrønne hækplanter’ eller ‘nåletræer’, hvor du helt sikkert vil finde noget, der passer netop dig. Også i kategorien ‘løvfældende hækplanter’ er der planter, der er mere velegnet som skærmende hæk end forsythia intermedia ‘Spectabilis’.

Forsythia har en lang historie bag sig. De mest kendte arter kommer fra Kina, men nogle arter er også hjemmehørende i Sydeuropa. Planten har bredt sig over et stort område gennem århundrederne. Det er bevis på, at forsythia ‘Spectabilis’ er en robust hækplante: den føler sig hjemme alle steder - selv i din have. Forsythia kræver dog løbende vedligeholdelse for at holde den smuk, men du vil blive rigt belønnet når blomstringen sætter ind. Den er udmærket som kantbeplantning og tager sig flot ud i nærheden af f.eks. en større, stedsegrøn hæk, der ikke sætter blomster. Plantens prydværdi gør, at den sagtens kan stå alene, men den bliver endnu smukkere når den plantes som hæk. Med en hæk af forsythia ‘Spectabilis’ kan du gøre hele forskellen i din have, og så er den både robust og fuldstændig hårdfør i Danmark. Forsythia kan trives stort set overalt og stiller ikke store krav med hensyn til jordforhold. Al slags næringsrig jord er egnet til forsythia.

Køb forsythia ’Spectabilis’ på Haekplanteronline.dk

Forsythia intermedia er den mest almindelige sort af forsythia til haven. Forsythia intermedia er en krydsning mellem to arter af forsythia. De er blevet krydset med andre sorter for at fremavle en sort, der egner sig fremragende til haven. Der er mange fordele ved at bruge en velkendt sort som forsythia 'Spectabilis'. Det tager lidt øvelse at beskære forsythia ‘Spectabilis’, men da denne sort er så almindelig kan du finde masser af gode råd til plantning af forsythia ’Spectabilis’ online. Sådan er det ikke med mindre kendte sorter eller arter, Forsythia ‘spectabilis’ bærer et væld af gule blomster under blomstringsperioden og er opretvoksende. Forsythia kan anvendes som klatreplante i espalier op ad husvægge, hvilket giver væggen forskellige udtryk alt efter årstid. Så snart blomstringen indtræffer bliver den dækket af tusindvis af dybgule blomster - et smukt syn.

Køb forsythia ’spectabilis’ online på Haekplanteronline.dk og oplev vores service. Her på Haekplanteronline.dk lægger vi stor vægt på at give vores kunder en god shoppingoplevelse. Vi håber, du bliver rigtig glad for at være kunde hos os og kommer igen for at købe en af vores andre hækplanter i webshoppen. Der er masser at vælge imellem – forsythia ‘spectabilis’ er blot begyndelsen! Løvfældende hækplanter som forsythia findes der mange af på markedet, men forsythia er nok en af de flotteste. Tag et kig i vores udvalg og find den plante, der passer bedst til netop dine ønsker. Det kan være forsythia eller én af vores andre planter - vi har meget at byde på!