Potte

 1. Lille stjernetop (30-40 cm)
  Fra 40,18 kr
  Kvalitet:
  Normal kvalitet
  Planteafstand:
  5.0 stk. pr. meter
  Basis:
  I potte

  Mindste salgsenhed: 10

  Antal:
  10+
  55,06 kr
  50+
  45,39 kr
  100+
  41,67 kr
  200+
  40,18 kr

  Direkte levering

 2. Barrods

 3. Lille stjernetop (20-40 cm)
  Fra 20,83 kr
  Kvalitet:
  Normal kvalitet
  Planteafstand:
  6.0 stk. pr. meter
  Basis:
  Barrods

  25 stk. pr. pakke

  Antal:
  +
  30,50 kr
  50+
  26,04 kr
  100+
  23,06 kr
  500+
  20,83 kr
  Tilgængelig fra plantesæsonen
  oktober 2020
  Direkte levering

Lille stjernetop som hæk

Lille stjernetop som hæk

De, der køber lille stjernetop til hæk, vil helt sikkert få en flot og smuk have. Lille stjernetop kommer oprindeligt fra Asien og har fået sit navn fra blomsternes farve. Lille stjernetop blomstrer om foråret og er god til små, lave hække. Da denne hækplante er hurtigvoksende, danner den en frodigt blomstrende hæk på kort tid.

Lille stjernetop er en nem hækplante, der kræver kun lidt vedligeholdelse og pleje. Beskær hækplanterne straks efter blomstringen og fjern de gamle grene og visnede blomster. Planten kræver kun beskæring én gang om året. Lille stjernetop er meget hårdfør overfor ekstremt lave temperaturer og er modstandsdygtig overfor sygdomme. Kort sagt, en robust hækplante, der endda tiltrækker bier og sommerfugle!

Køb lille stjernetop

Skal du købe lille stjernetop til hæk? Tag et kig ind i vores webshop, Haekplanteronline.dk! Her vil du finde et stort udvalg af hækplanter, som du nemt og hurtigt kan bestille online. Derudover har vi et system i vores butik, der beregner nøjagtigt, hvor mange hækplanter du har brug for pr. løbende meter. På Haekplanteronline.dk vil du derfor aldrig betale for meget: ved hjælp af systemet kan du straks se, hvor mange planter, der skal til.

Haekplanteronline.dk er kendt for sin hurtige og pålidelige leveringsservice. Hækplanterne leveres til døren næsten umiddelbart efter at du har placeret din ordre, i reglen inden for kun få dage. Desuden sørger vi for, at din bestilling leveres tidligt på dagen, så du kan plante og nyde din nye hæk allerede samme dag! Har du brug for mere information om vores udvalg af hækplanter? Så besøg vores webshop, eller ring til vores kundeservice. Vi står til din rådighed!