Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Nåletræer og nåletræer til hæk

Nåletræer er det første man tænker på når det gælder høje, vintergrønne, tætte hække. Nåletræer hører til blandt de bedre kendte hækplanter. Alle sorter af nåletræer har det til fælles, at de giver en flot, imponerende hæk uden at det kræver meget pleje og pasning. Nåletræer giver beskyttelse og mere privatliv i haven.

Nåletræer og nåletræer til hæk

Vores nåletræer har hver deres unikke egenskaber (med tilsvarende priser). Hos Haekplanteronline.dk ser vi, at der er ret stor efterspørgsel på thuja og taks, men også cypres egner sig perfekt til hækplante. Vi er derfor stolte af at have et stort udvalg af nåletræer, som vi naturligvis sælger til rimelige priser.

Nåletræer - arter

Der findes en masse forskellige sorter af nåletræer. De varianter, der sælges i vores webshop, trives fint under vores klimatiske betingelser og er velegnet til dyrkning i danske haver.  Vores nåletræer klarer fint selv hårde vintre, samt fugtige somre.

  • Cypresser udmærker sig ved at være meget yndefulde og frodige og kan være med til at give din have et nyt look. Cypresser kan ikke lide for våde lokaliteter.
  • Leylandcypresser vokser meget hurtigt, så du får en hæk, som har både højde og er tæt på kort tid. Men netop fordi de vokser så hurtigt, kræver de regelmæssig beskæring.
  • Thuja har mange gode kvaliteter: thuja vokser hurtigt, kan blive meget gammel og er ikke kræsen med jord eller vækstforhold. Thuja-planter er ganske nemme at beskære og tåler hård beskæring, blot du efterlader nåle tilbage på sidegrenene.
  • Næsten alle er enige om at taks er en meget velegnet hækplante. Der er ingen ulemper ved denne plante, udover at den er giftig - sørg for at kæledyr ikke spiser af planten.

Hvilken plante man skal vælge afhænger af hvilke krav man stiller til planten, så  der er mange faktorer at overveje, før du skal købe hækplanter. Du kan dog altid være sikker på, at de produkter, du køber hos os, er blandt de bedste, der findes. Vores hækplanter er bestemt en berigelse til din have.

Nåletræer online

Nåletræer online

Det er ikke så svært at købe nåletræer online på vores webshop. Webshoppen er indrettet således, at du nemt og hurtigt kan vælge den rigtige hækplante. Vores system regner prisen (inkl. fragt) ud for dig. Når du har sendt ordren, leverer vi planterne snart hjemme hos dig, så du kan plante dem direkte ud i haven.