Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Rødgran som hæk

Rødgran som hæk

Rødgran er et af de mest udbredte nåletræer i Europa og har sin oprindelse i Nordeuropa og dele af Asien. Rødgran er kendt for sin grove bark og hængende kogler. Den trives i den uberørte natur, men er også meget udbredt i skovbruget. Fra slutningen af 1700-tallet blev gran dyrket i store mængder og blev populær som juletræ. Et karakteristisk træk ved dette træ er, at det mister nålene. Til gengæld fylder træets harpiks din stue med en lækker, enestående duft.

Men hvad er det, der gør rødgran til en god hækplante til haven? Gran skiller sig blandt andet ud ved at den er let at beskære og tåler beskæring godt. Grenene vokser vandret og jævnt, så du får en flot, tæt hæk. Hvis gran bliver plantet som solitær holder grenene sig grønne i bunden af træet, mens de er nøgne, hvis den plantes som hæk. Den er meget hårdfør og trives bedst ude i den friske luft, hvilket gør den til et oplagt valg i den danske have. Giv granerne et sted i fuld sol eller halvskygge med fugtig jord og husk at beskære træerne i april eller maj.

Køb rødgran på Haekplanteronline.dk

Køb rødgran på Haekplanteronline.dk

Har du tænkt dig at købe gran online, så er du kommet til rette sted. Haekplanteronline.dk tilbyder gran som færdighæk. Det er ikke kun enkelt, men sparer også en masse tid. Hækplanterne fra Haekplanteronline.dk er blevet håndplukket med sans for kvalitet, så hækken har lang levetid og holder sig fin længe. Det kræver ikke meget arbejde at anlægge en hæk, hvis du køber den på Haekplanteronline.dk! Du skal blot vælge, hvor mange hækplanter, du skal bruge pr. løbende meter, resten går næsten af sig selv. Når du har sendt din ordre bestiller vi planterne på planteskolen, hvor de gøres klar til forsendelse. Planterne leveres med andre ord direkte fra planteskolen, hvor de har fået deres endelige størrelse, så du ikke behøver at vente, indtil hækken har vokset sig stor.