Færdighække

 1. Vandgran (200 cm)
  Fra 1.460,53 kr
  Kvalitet:
  Færdig hæk
  Planteafstand:
  1.0 stk. pr. meter
  Basis:
  100L Potte

  Mindste salgsenhed: 3

  Antal:
  3+
  1.674,07 kr
  6+
  1.460,53 kr

  Direkte levering

Vandgran som hæk

Vandgran som hæk

 

Vandgran er på mange måder en speciel plante, da løvfældende nåletræer ikke er særligt almindelige. Det samme kan vi sige om plantens præference for våde jorde (f.eks. på bredden af søer), for det er heller ikke noget, man ville forvente af et nåletræ. Det mest slående ved planten er dog, at denne art af cypres næsten døde ud i 60’erne, men den har heldigvis fået et nyt liv som hækplante.

I naturen forekommer vandgran kun i dele af Kina. Sorten betragtes derfor stadigvæk som truet. Vandgranen er dog bleven ret almindelig i parker og haver den dag i dag. Vandgran er ikke nogen særlig nem hækplante – vandgraner tåler ikke tørke og der er mange kunder, der synes løvfaldet om høsten er en ulempe. Alligevel er vandgran meget hårdfør. Vandgranen har desuden et smukt, naturligt udseende.

Køb vandgran online på Haekplanteronline.dk

Det er ikke nogen loppetjans at købe vandgran. Vandgran har længe været en plante for specialister: før i tiden var planten almindelig i parker og usædvanlige haver, men den blev ikke brugt til hække. Haekplanteronline.dk gør vandgran nu tilgængelig for alle. I vores webshop kan du købe denne vidunderlige, hyggelige hækplante. Din have vil blive mere attraktiv når der står vandgran i. Vandgran er en meget iøjnefaldende hækplante!

Der er mange grunde for kunder til at købe vandgran hos os. Vandgran er en hurtigvoksende plante, så hvis du har en relativt ‘tom’ have – f.eks. ved nybygninger – kan du hurtigt fylde haven med dette smukke nåletræ. Især de haver, der ligger i nærheden af vand, egner sig godt til vandgran. Takket være Haekplanteronline.dk kan du snart nyde denne smukke hækplante i din egen have!