Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Online planteskole og pålidelig leverandør

Online planteskole og pålidelig leverandør

Haekplanteronline.dk formidler stedsegrønne og løvfældende hækplanter og fungerer derfor som en slags online planteskole, selvom vi ikke selv dyrker og høster planterne. Vi køber hækplanterne ind fra ‘fysiske’ planteskoler, hvor dygtige avlere passer de planter, der i sidste ende lander i din have. Vi kender alle vores avlere personligt, så vi ved præcist hvor planterne kommer fra. Avlerne sørger for, at planterne vokser sig store og friske. Først da kommer vi ind i billedet. Vores opgave er at fragte planterne fra planteskolen til de kunder, der har bestilt deres planter online på vores website. Vi gør alt hvad vi kan for at planterne skal komme friske frem, så avlernes hårde arbejde ikke er forgæves. Den online planteskole er resultat af tæt samarbejde mellem os og dyrkerne.

Bestil hækplanter online i ro og mag

Bestil hækplanter online i ro og mag

Vores online planteskole Haekplanteronline.dk er ikke helt som de andre. Vi lægger hovedvægten på pris, kvalitet og brugervenlighed, og det ved kunderne: vi har webshops i hele Europa, f.eks. Tyskland, Holland, Frankrig og Italien. Vi udnytter vores omfattende netværk til at finde de bedste hækplanter til den bedste pris. Vores kunder drager nytte af det: når de bestiller nogle planter til deres nye hæk, kan de være helt sikre på, at de ikke kun får de bedste planter, men også de billigste på markedet. Mange arter kan købes hele året igennem, men nogle sorter tilbyder vi kun i en begrænset periode. Da vi vil gøre det let for vores kunder at bestille hækplanter uanset årstid, har vi gjort det muligt at forudbestille disse sorter. De leveres automatisk til køberen når planterne kan høstes. Skal du bruge friske planter til en hæk? Så har du altså kommet til det rette sted.

Hækplanter i alskens størrelser og former

Hækplanter i alskens størrelser og former

På vores website kan du finde mange nyttige informationer om vores hækplanter, f.eks. størrelse og vækstform. Vi har planter der er velegnet til de lavere hække, mens andre planter kan blive rigtig store og skal plantes i større haver. Populære planter - hvad enten det er store eller små sorter - fås også i forskellige størrelser, som har tilbragt mere tid på planteskolen, hvor de har fået den bedste pleje der findes. Er du ikke sikker på hvilke planter du skal købe? Du er velkommen til at kontakte os for råd og vejledning, via e-mail eller telefon. Tag et kig ind i webshoppen og forkæl dig selv med en flot hæk!