Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Opdagelseshave med stauder

352,70 kr
Tilgængelig
Med denne opdagelseshave er der masser at se, lugte og smage for børnene, men selvfølgelig også for dig. Staudepakken til opdagelseshaven består af følgende typer og er tilstrækkelig til 3 kvadratmeter bed. - 3 x Røllike, Achillea millefolium "Cerise Queen" - 3 x Løvefod, Alchemilla mollis - 2 x Høstanemone, Anemone hybrida "Honorine Jobert" - 3 x Trædebregne, Leptinella squalida - 4 x Blåkant, Nepeta faassenii - 2 x Lammeøre, Stachys byzantina "Silver Carpet" - 3 x Skovjordbær, Fragaria vesca Hvad kan være bedre end at formidle kærligheden til havearbejde og interessen for alt, der vokser og blomstrer til børn på et tidligt tidspunkt. Denne smarte staudepakke til en opdagelseshave for børn giver dig en god start. Denne pakke består af planter med forskellige vækst- og bladformer samt forskellige blomsterfarver og blomstringstider. Et bed hvor der fortsat kan opdages nye ting.
Vis mere Vis mindre
  • Halvstedsegrøn Halvstedsegrøn
  • Bærer frugt Bærer frugt
  • Blomstrende plante Blomstrende plante
  • Duftende Duftende
  • Lokker insekter til Lokker insekter til
Voksested
Skygge, Halvskygge, Fuld sol
Type rødder
P9 Potte
Kvalitet
Normal kvalitet
Antal pr m2
7
Antal pr løbemeter
2.5
Bladfarve
Blågrå, Sølvhvid, Grøn
Produktegenskaber
Blomstrende plante, Halvstedsegrøn, Duftende, Bærer frugt, Lokker insekter til
Mindste salgsenhed
1

Plantebeskrivelse

Generelt vokser planterne ikke til højere end 60 cm. En undtagelse herfra er Anemone hybrid, der kan vokse op til 120 cm højde om efteråret med sine blomster på slanke stængler. Forskelligt blomsterflor er interessant for sommerfugle og forskellige andre insekter, hvilket gør det til et rigtigt livligt bed og attraktiv at se på. Achillea, Alchemilla og Nepeta er også velegnet til dette. Disse sorter er også rare at bruge som afskårne blomster, smukke i en blandet buket. 

Bladene på Nepeta har en behagelig duft, når du gnider på dem, og Stachys er så blødt behårede, at de minder om pels. 

Som "Kirsebær på kagen" (i dette tilfælde "Jordbær på kagen") findes der også planter af den vilde jordbær (Fragaria vesca). Efter de små hvide blomster giver disse også små jordbær, ægte slik fra Mother Nature.

Alle planter i opdagelseshaven er en stimulus for alle sanserne for børnene. Se, føl, lugt og smag, og det gør denne staudepakke til en fest for haven.

Placering og pleje

Ingen af planterne stiller høje krav til placeringen, de vil alle gro let et sted i solen til delvis skygge og på enhver jordtype. Sea Lavendel og Catnip ser bedst ud på et solrigt sted, men det er ikke nødvendigvis nødvendigt at placere dem sådant.

Kort sagt stauder, som du ikke behøver at bekymre dig om, men som har meget at tilbyde.


Vis mere Vis mindre