Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Pastelfarvet staudepakke med lav vedligeholdelse

436,40 kr
Tilgængelig
Vi vil ofte nyde en smuk have, men vi mangler tid til at arbejde meget i den. Specielt til dette har vi udviklet denne pakke på haekplanteronline.dk. På grund af dens mangfoldighed af vækstformer vil der til sidst blive skabt et bed med forskellige vækst- og blomstringsformer. Planterne i denne pakke er tilstrækkeligt til ca. 3 kvadratmeter og består af følgende sorter: - 3 x Storkenæb, Geranium endresii - 2 x Staudehirse, Panicum virgatum "Heavy Metal" - 2 x Kertepileurt, Persicaria amplexicaulis "Speciosa" - 3 x Løvehale, Phlomis russeliana - 3 x Høstfloks, Phlox (S) "Emerald Cushion Blue" - 4 x Salvie, Salvia nemerosa "Ost Friesland" - 3 x Tinian, Thymus serpyllum Med denne Pastelfarvede pakke med lav vedligeholdelse får du et smukt blomstrende bed, som du ikke skal bekymre dig meget om, ideel hvis du ikke ved meget om havearbejde, eller hvis du ikke vil bruge for meget tid i din have.
Vis mere Vis mindre
  • Blomstrende plante Blomstrende plante
  • Duftende Duftende
  • Lokker insekter til Lokker insekter til
  • Halvstedsegrøn Halvstedsegrøn
Voksested
Halvskygge, Fuld sol
Type rødder
P9 Potte
Kvalitet
Normal kvalitet
Antal pr m2
7
Antal pr løbemeter
2.5
Bladfarve
Blågrå, Grøn
Produktegenskaber
Blomstrende plante, Halvstedsegrøn, Duftende, Lokker insekter til
Mindste salgsenhed
1

 

Plantebeskrivelse

Denne staudepakke er omhyggeligt sammensat af planter, der blomstrer med forskellige bløde farver eller med yndefulde bløde bladfarver. Planterne har også alle forskellige højder og vækstformer. Den laveste af planterne er Thymus serpyllum med sarte lyserøde duftende blomster samt Phlox med lyseblå blomster. Disse er ægte bunddække på en krybende måde. Lidt højere er Geranium med også lyserøde blomster. Med sine 50 cm høje blomster skiller Salvia nemerosa sig ud. Den blomstrer med smalle lilla-blå blomsterstande om sommeren. Efter dette vokser Phlomis russeliana op med sarte gule blomster i etager på blomsterstænglerne og Persicaria med lyserøde, slanke blomsterpinde. Begge sorter blomstrer om sommeren. Som sidste plante er Panicum virgatum inkl. i pakken. Denne er ikke kun den sidste plante på grund af dens sene blomstringstid fra sensommeren til vinteren. Det er også den højeste af alle planter med sine 130 cm høje blåbladede blade. Et stolt græs, der bølger yndefuldt i vinden. 

Placering og pleje

Placeringen af disse stauder skal helst være solrig, noget delvis skygge tolereres.

Beskær ikke planterne selvom de ikke er smukke, for selv efter at Panicum og Phlomis er døde, ser de stadig fænomenale ud. Den ene med smukke frøbælg og den anden med sine flagrende blomsterstande.


Vis mere Vis mindre