Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Betonlook

Vores plantekasser i betonlook er fremstillet af glasfiberforstærket plast (GRP) og derfor meget lette. En kumme i betonlook har et robust ydre, der giver en industriel udstråling i haven. Glasfiberforstærket plast garanterer, at kummen får en lang levetid. Plantekasserne er egnet til diverse planter i vores sortiment, så som færdighække, prydgræsser og bambussorter. Anbring en færdighæk i en plantekumme og skab privatliv på steder, hvor det ikke er muligt at sætte en hæk i jorden. Det kan fx være i en gårdhave eller på terrassen eller altanen. Vælg til dette formål en plantecontainer med en længde på 1,20 meter. Vores plantekasser kan også anvendes til solitærplanter. Og det er muligt at placere flere plantekasser ved siden af hinanden, så du danner en flot afskærmning i haven eller på altanen.

Vis som Gitter Liste

18 varer

Vis
pr. side
Sorter efter

Forskellige farver

Disse plantekasser leveres i farverne: natur beton, lys beton, rustfarvet jern og antracit beton. Smukke farver, der giver din have en industriel udstråling. Det lette materiale gør, at plantekasserne nemt kan stilles hen på et andet sted, så du giver din have eller altan en helt ny og spændende udstråling. Udvalget er stort og vi kan tilbyde forskellige farver, former og størrelser. På den måde er der altid en plantekumme, der passer til din have, altan eller gårdhave.

Plantenbakken_sfeer_betonlook

Tåler frost og UV-stråling

Plantekasserne fremstilles udelukkende af de allerbedste materialer og er håndlavede. Glasfiberforstærket plast, der tåler både frost og UV-stråling, gør produktet stærkt og garanterer dig en lang levetid. Derfor giver vi også 5 års garanti på vores plantekasser. Under fremstillingsprocessen bliver der lagt særlig vægt på produktudvikling og kvalitetskontrol. Plantekasserne er nemme at rengøre, da de er fremstillet af plast. Sprøjt dem bare rene med vand, så ser de ud som nye igen!

Plantenbakken_sfeer_betonlook2

Bestil plantekasser online

Hos Hækplanteronline.dk bestiller du hurtigt og nemt de plantekasser, der passer bedst til din have. Vælg den ønskede form, størrelse og farve - vi ordner resten. Når vi har modtaget din bestilling, går vi med det samme i gang med at behandle din ordre. Kontakt os venligst , hvis du har eventuelle spørgsmål vedrørende vores sortiment af plantekasser. Vi besvarer gerne dine spørgsmål!