Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Minimalistisk & moderne

Holder du af en minimalistisk og moderne stil? Så er vores flotte plantekasser i denne kategori et must for dig. Den moderne udstråling passer perfekt i et minimalistisk havedesign. Plantekasserne er fremstillet af polyester og stenmel (fiberstone). Disse materialer er det ideelle materialemiks til fremstilling af en stærk, bæredygtig plantekumme med lang levetid. De anvendte kvalitetsmaterialer sikrer, at kummerne tåler vind og vejr og som garanti for dette giver vi 5 års garanti.

Vi kan tilbyde diverse muligheder, når det drejer sig om plantekasser. Du kan vælge en aflang plantecontainer til vores færdighække. Eller du vælger en flot, cylinderformet plantekumme til en solitærplante. Med en færdighæk i en aflang plantecontainer skaber du i en håndevending en flot haveafskærmning. Det er selvfølgelig muligt at placere flere containere ved siden af hinanden. Prøv også at være kreativ med fritstående kummer og skab på denne måde skønne hyggehjørner i haven eller på altanen.

Filtrer
Filtrer

Stort udvalg af farver, størrelse og former

Plantekasser i kategorien minimalistisk & moderne leveres i farverne: naturgrå, antracit og hvid glans. Anvendelsen af polyester og stenmel gør kummerne lette og nemme at flytte rundt på i haven eller på altanen, så du har mulighed for at afprøve forskellige opstillinger. Vi tilbyder et stort sortiment med mange forskellige farver, størrelser og former. På den måde kan du altid finde noget, der matcher stilen i haven eller på altanen.

  plantenbak modern sfeerfoto

Nem vedligeholdelse

Vores plantekasser er nemme at rengøre. Den glatte yderside og materialet letter rengøringsarbejdet. Sprøjt eventuelt snavs af med vand, og dine potter ser ud som nye!

Bestil hurtigt og nemt dine plantekasser hos Hækplanteronline.dk. Vælg de kummer, der passer bedst til din havestil. Når vi har modtaget din bestilling, går vi med det samme i gang med at behandle din ordre. Plantekasserne leveres hurtigt på leveringsadressen, så du kan nyde livet i haven. Har du brug for hjælp ved valget af den rette plantekumme? Vores medarbejdere fra kundeservice hjælper dig gerne med tips og vejledning.

plantenbak_sfeer_strak_modern