Plants Online Group

Plants Online Group er en hollandsk virksomhed, hvis aktivitet er salg af hækplanter til privatpersoner og erhvervsdrivende i forskellige lande i Europa. Topkvalitet til den bedste pris! Det er det, det drejer sig om hos os.

Det er nemlig vores ønske, at du i lang tid fremover vil nyde de hækplanter, som du har købt hos os og som måske danner en dejlig hæk rundt om din have i mange generationer. Selvfølgelig tager vi det som en kompliment, når du er så tilfreds, at du bestiller gentagne gange hos os eller selv anbefaler os til dine venner.

For at sikre, at du er tilfreds med alle vores sorter af hækplanter, er levering af topkvalitet ikke kun i din interesse, men også af stor betydning for os.

Haagplanten.net
0031 412 404724
www.haagplanten.net
Heckenpflanzendirekt.de
Haagplantenkopen.be
Plantesdehaies.be
028 08 19 20
www.plantesdehaies.be
Plantesdehaies.fr
01 8626 2427
www.plantesdehaies.fr
Heckenpflanzendirekt.ch
Plantesdehaies.ch
031 528 07 17
www.plantesdehaies.ch
Heckenpflanzendirekt.at
Piantedasiepe.it
0574 1824594
www.piantedasiepe.it
Haekplanteronline.dk
Hackvaxteronline.se
010-888 56 27
www.hackvaxteronline.se
Hekkplanterdirekte.no
Pensasaitakauppa.fi

Haekplanteronline.dk | Del af Plants Online Group

Haagplanten.net samarbejder med planteavlere, som har stor erfaring med dyrkning af buske og tujaer til hækplanter. Det er virksomheder, som har et godt omdømme i branchen.

Haagplanten.net selv har over 20 års erfaring med salg af og logistikken med hensyn til hækplanter. Derfor har vi god viden om, hvordan planterne kan transporteres, således at planterne derefter afleveres ifølge aftalen i god behold til din adresse.

“Levering fra hækplanteavleren til din adresse til den bedste pris”

Vores planteavlere sørger for plejen og kvaliteten af planterne, således at buskene altid kan leveres i topform. Planterne står hos avleren indtil den dag, de gøres klar til forsendelse.
Planterne tages op af jorden eller samles sammen, pakkes og forsendes i løbet af én dag og takket være en udspekuleret logistik tager transporten af planterne kun kort tid (maks. to dage).

Plants Online Group i Europa