Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Sølvblad

Sølvblad

Sølvblad (Elaeagnus ebbingei) er en særdeles flot hækplante, der har et eksotisk udseende. En sådan eksotisk plante er ganske sjælden her i landet, men netop derfor er der mange, der vil have den i haven. I dag kan man nemt købe sølvblad online - her på siden vil du finde vores gode udvalg!

Plantning af sølvblad

Plantning af sølvblad

Sølvblad forekommer ikke vildtvoksende, da det er en krydsning af to helt andre planter. Den er skabt, fordi der var behov for en ‘mediterran’ hækplante, der trives i vores klima og i de danske haver. Det er ikke svært at plante og vedligeholde sølvblad, så du kan sagtens bestille sølvblad uden at bekymre sig om forberedelserne.

Det er bedst at plante sølvblad et solrigt sted (sol til halvskygge). Sølvblad skal stå i sol, og kommer som mediterran hækplante bedst til sin ret i solens klare lys. De smukke blade lyser i solen! Sølvblad tåler udtørring og kan sagtens plantes i tør jord.

Sølvblad som hæk

Sølvblad som hæk

Hos Haekplanteronline.dk sælger vi sølvblad, der kan anvendes til hæk. Sølvblad er mere fleksibel og velegnet som hækplante end som solitær. Hække bliver som regel beskåret, så man skal ikke forvente en frodig blomstring, hvilket gør det mindre vigtigt at placere planterne i sol. Den kan placeres i skygge, men står den i sol, giver den flest blomster.

Køb sølvblad online

Køb sølvblad online

Hos Hækplanteronline.dk kan du købe sølvblad online. Der er mange fordele ved at købe hækplanter online. Du slipper for at fragte tunge planter hjem, da vi leverer dem direkte hjem til dig. Vi tilbyder hækplanterne billigere end de fleste havecentre, da vi som webshop har minimeret mange af de ekstra omkostninger, almindelige havecentre har. Køb sølvblad online på Haekplanteronline.dk for en ægte feriestemning i haven!