Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Solhaven

436,40 kr
Tilgængelig
For stedet i fuld sol har vi sammensat en dejlig staudepakke på haekplanteronline.dk. Denne pakke indeholder planter, der kan lide at være i fuld sol og forkæle dig med en rigt blomstrende bed. Planterne i denne pakke er tilstrækkelig til ca. 3 kvadratmeter og består af følgende sorter: - 3 x Krybende læbeløs, Ajuga reptans - 3 x Strand-Engelskgræs, Armeria maritima "Splendens" - 3 x Solbrud, Helenium hoopesii - 3 x Daglilje, Hemerocallis "Sammy Russel" - 3 x Alunrod, Heuchera sanguinea Leuchtkäfer ' - 2 x Nøkketunge, Ligularia przewalskii - 3 x Sankt Hans-Urt, Sedum "Herbstfreude" Stauderne giver dig en smuk kombination af blomsterfarver og vækstformer i en længere periode af året.
Vis mere Vis mindre
  • Blomstrende plante Blomstrende plante
  • Lokker insekter til Lokker insekter til
  • Halvstedsegrøn Halvstedsegrøn
Voksested
Skygge, Halvskygge, Fuld sol
Type rødder
P9 Potte
Kvalitet
Normal kvalitet
Antal pr m2
7
Antal pr løbemeter
2.5
Bladfarve
Blågrå, Violet, Grøn
Produktegenskaber
Blomstrende plante, Halvstedsegrøn, Lokker insekter til
Mindste salgsenhed
1

Plantebeskrivelse

Denne pakke indeholder to stedsegrønne planter, der fungerer som bunddække. Disse er Ajuga reptans med blå blomster om foråret og Heuchera sanguinea med skarlagenrøde duftende blomster i juni-juli. Armeria maritima "Splendens" vokser i en runding. Som navnet antyder, ligner det en slags græs, den blomstrer med lyserøde røde blomsterhoveder i maj-juli og vokser til ca. 20 cm højde.

Helenium hoopesii giver en frisk orange-gul farve. Den blomstrer i meget lang tid (fra maj til september) med store daisy-lignende blomster. Omtrent på samme tid vil Hemrocallis også begynde at komme frem. Denne staude får rigeligt af stærke brunrøde tragtformede blomster med et gult hjerte.

Det yndefulde løv i denne pakke leveres af Ligularia przewalskii. Denne har store, dybt indskårne blade op til 1,5 meter højde. Om sommeren belønner denne plante dig også med lange stængler med små gule blomster. Den sidste plante fra den solrige staudepakke med blomst er Sedum "Herbstfreude". Den begynder at blomstre fra august til langt ud på efteråret med lyserøde blomster, der bliver besøgt af sommerfugle.

Placering og pleje

Planterne fra denne staudepakke ynder en fortrinsvis solrig placering og tåler en hel del tørke. Vanding i en lang, tør periode er naturligvis altid nødvendig, og Ligularia przewalskii vil angive det først. Dens bemærkelsesværdigt store blade vil derefter falde, men efter vanding, vil de løftes igen.

Man kan simpelthen skære de visne planter ned, samt fjerne de døde dele af planterne. Fra de stedsegrønne planter fjerner man kun de mindre attraktive blade og eventuelle falmede blomsterstande, når det er nødvendigt.

Vis mere Vis mindre