Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Sommerfuglebusk 'Empire Blue' Barrods 40-60 cm

Buddleja davidii 'Empire Blue'
43,80 kr
Tilgængelig

Product Info

Ønsker du en hæk med frodig blomstring år efter år, så er sommerfuglebusk 'Empire Blue' et rigtig godt valg. De lilla blomster kan beundres helt fra juni til og med oktober. Vi leverer disse 40-60 centimeter høje hækplanter som barrodsplanter.
Vis mere Vis mindre
  • Blomstrende plante Blomstrende plante
  • Duftende Duftende
  • Uformel hæk Uformel hæk
  • Lokker insekter til Lokker insekter til
Maksimal bredde i cm
100 - 150
Maksimal højde i cm
200 - 250
Produktdetaljer
-
Størrelse (måles ved levering)
40-60 cm
Voksested
Halvskygge, Fuld sol
Hårdførhed
Middel
Type rødder
Barrods
Kvalitet
Normal kvalitet
Antal pr løbemeter
5
Bladfarve
Grågrøn
Giftig
Nej
Vækst pr år i cm
20 - 30
Vækstform
Bredt opretvoksende, Opretvoksende
Latinsk navn
Buddleja davidii 'Empire Blue'
Produktegenskaber
Løvfældende, Blomstrende plante, Uformel hæk, Duftende, Lokker insekter til
Stk. pr. pakke
25
Mindste salgsenhed
25
  • 25+ 43,80 kr
  • 50+ 30,50 kr
  • 100+ 27,10 kr
  • 500+ 24,20 kr
Sommerfuglebusk 'Empire Blue' Barrods 40-60 cm er tilgængelig i intervaller af 25

Product Info

Navnet sommerfuglebusk er selvfølgelig alt andet end tilfældigt. Sommerfuglebusk 'Empire Blue' (Buddleja davidii 'Empire Blue') lokker hvert år et stort antal sommerfugle, men også bier og andre nyttige insekter til haven. Insektvenlige planter kan for det meste takke de mange blomster, der indeholder store mængder af nektar, for interessen og det er også tilfældet med sommerfuglebusk 'Empire Blue'. Disse hækplanter blomstrer fra juli til oktober med lange, lilla blomsterklaser, der får haven til at summe af farve og liv. Desuden kræver denne sommerfuglebusk minimal pleje. Disse 40-60 centimeter høje hækplanter leveres som barrodsplanter lige til døren.

Nemme hækplanter med frodig blomstring

Sommerfuglebusk 'Empire Blue' hører til en af de mest populære hækplanter på grund af den lange, frodige blomstring og er populær i en blandet hæk. Kombiner sommerfuglebusk 'Empire Blue' med tidligt blomstrende hækplanter eller fx en buskpotentil, der blomstrer lige så længe, i en hæk med lang blomstring. Det er dog også muligt at kombinere den med sommerfuglebuske i andre farver til en eksplosion af farver. Sommerfuglebuske vil aldrig skærme helt af mod indsyn, da de er løvfældende og har en ret åben vækst. Men disse blomstrende hækplanter bliver også først og fremmest plantet på grund af deres smukke udseende.

Sommerfuglebusken er desuden populær, fordi den blomstrer på næsten ethvert voksested. Næsten enhver jordtype er velegnet til sommerfuglebusk 'Empire Blue', det gælder også for en mere tør og kalkholdig jordbund. Ude i naturen kan sommerfuglebusken endda også vokse vildt i tør jord. Mere tunge jordtyper som ler kræver dog god drænage, så sommerfuglebuskhækken ikke får våde fødder. Plant, hvis du ønsker den flottest mulige blomstring, sommerfuglebusk 'Empire Blue' på et solrigt voksested. Et sted i halvskygge er også egnet, men i skyggen får disse hækplanter færre blomster.

Sådan giver du en sommerfuglebusk optimal blomstring

Det er ikke kun voksestedet, der er vigtigt for denne plantes blomstring. Disse hækplanter blomstrer på etårigt ved, så det tilrådes at beskære din sommerfuglebusk hvert forår. Du kan skære planten tilbage til 20-30 centimeter over jorden. Sommerfuglebuske vokser ret hurtigt og på denne måde kan du skabe en lav-mellemhøj, flot blomstrende hæk den kommende sommer. Klip de visne blomster af og gør blomstringssæsonen længere, herved undgår du også, at planterne breder sig på uønskede steder i haven. Sommerfuglebusk 'Empire Blue' er hårdfør ned til ca. minus 20 grader.

Vis mere Vis mindre
Andre varer, som du måske synes om!