Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Staudepakke Gul - Hvid

343,50 kr
Tilgængelig
De gule og hvide toner i denne gul-hvide staudepakke giver din have et særligt frisk udseende om sommeren fra maj til efterår. Den gul-hvide staudepakke fra haekplanteonline.dk er sammensat på en sådan måde, at der er masser af farve til stede i mere end fem-seks måneder. Planterne i denne pakke er tilstrækkelig til ca. 3 kvadratmeter og består af følgende sorter: - 4 x Tusindestråle, Buphtalmum salicifolium - 3 x Nøgleklokke, Campanula glomerata "Alba" - 2 x Stjerneklokke, Campanula poscharskyana "E.H. Frost " - 2 x Skønhedsøje, Coreopsis verticilata "Moonbeam" - 3 x Magerit, Leucanthemum (S) "Silberprinzesschen" - 3 x Prikbladet fredløs, Lysimachia punctata - 3 x Engblomme, Trollius chinensis "Golden Queen" Stauderne giver en overflod af blomster i forskellige nuancer mellem hvid og gul fra maj til september/oktober.
Vis mere Vis mindre
  • Blomstrende plante Blomstrende plante
  • Lokker insekter til Lokker insekter til
Voksested
Halvskygge, Fuld sol
Type rødder
P9 Potte
Kvalitet
Normal kvalitet
Antal pr m2
7
Antal pr løbemeter
2.5
Bladfarve
Grøn
Produktegenskaber
Blomstrende plante, Lokker insekter til
Mindste salgsenhed
1

Plantebeskrivelse Gul-hvid staudepakke

I maj er det Trollius chinensis "Golden Queen", der giver bedet farve med sine orange-gule store blomster. I juni kommer Campanula glomerata "Alba", Campanula poscharskyana "E.H. Frost " og Leucanthemum " Silberprinzesschen " med deres mange hvide blomster sammen med den gule blomstrende Lysimachia punctata. I juli vil det være de to sidste arter, der begynder at blomstrer, Buphtalmum salicifolium med sine lysegule mageritagtige blomster og den lysgule Coreopsis verticilata "Moonbeam".

Alle de ovennævnte blomster er også velegnede til anvendelse som afskårne blomster, med undtagelse af Campanula posharskyana ", som er for kort. Den maksimale højde for stauderne i denne pakke er ca. 70 cm.

Placering og pleje

De fleste planter, der er inkluderet i den gul-hvide staudepakke, kan lide at være i fuld sol til delvis skygge og kræver lidt vedligeholdelse. De fleste planter visner ned til vinteren og kan derefter skæres lige over jorden for at spire igen om foråret. Campanula posharskyana er stedsegrøn og vil derfor beholde sine blade hele vinteren, skær den tilbage i det tidlige forår, så den kan starte sæsonen med friske nye blade.

Vis mere Vis mindre