Stedsegrøn hæk

Stedsegrøn hæk

Stedsegrønne hække er et kendt syn i det danske landskab, hvor du end bor. I et stærkt kultiveret land som det danske kan man generelt godt lide haver, der nemt kan holdes pæn og ryddelig. For at gøre det nemmere er det fornuftigt at vælge planter, der kan tåle regelmæssig beskæring, og det er der mange stedsegrønne hækplanter, der gør. En anden vigtig fordel er, at en stedsegrøn hæk skærmer for indsyn året rundt, og er med til at give mere privatliv i haven. En stedsegrøn hæk er derfor en god løsning, hvis du er på udkig efter et alternativ for et hegn eller en mur.

Det kan være en udfordring at finde den rigtige balance mellem læ, privatliv og natur. Det er rart at have noget grønt i haven at se på hele året rundt, men på samme tid er der et behov for privatliv. Man kan skabe privatliv ved at etablere et hegn af træ, metaltråd eller noget helt andet (f.eks. pilehegn), men det er ikke helt det samme som en helt naturlig hæk. Det er dejligt at se, hvordan de grønne planter vokser sig store og danner en smuk, tæt hæk, der kan holde i årevis uden for meget pasning.

Stedsegrøn hæk på Haekplanteronline.dk

Stedsegrøn hæk - størrelser og muligheder

Synes du vores færdighække er lidt for dyre for din pengepung? Hos Haekplanteronline.dk finder du vintergrønne hække i alle tænkelige størrelser. Nogle arter er lavtvoksende og sælges ikke som store planter da dette simpelthen ikke er muligt. Andre arter er imidlertid højtvoksende og kan købes i forskellige størrelser, fra 30-200 cm. Større planter koster lidt mere, men til gengæld har man brug for færre planter. Derudover er store planter (som kræver lidt tid til at vokse sig til) altid langt billigere end færdige planter, men du får hurtige resultater alligevel.

Stedsegrøn hæk på Haekplanteronline.dk

Stedsegrøn hæk på Haekplanteronline.dk

Haekplanteronline.dk har et stort udvalg af stedsegrønne hække, så det er ikke ret svært at finde den ideelle plante på vores webside. Vi har et tæt samarbejde med en bred vifte af planteskoler fra flere lande. Det vigtigste for os er, at kvalitet og pris hænger sammen. Der findes planteskoler, der dyrker planter ved at tilsætte ekstra gødning, så de vokser sig hurtigt store. Planterne bliver billigere, men det ødelægger kvaliteten på planterne. Hos Haekplanteronline.dk samarbejder vi udelukkende med dygtige leverandører, der har et hjerte for deres stedsegrønne planter. Med en stedsegrøn hæk fra Haekplanteronline.dk kan du være helt sikker på, at du får friske planter, der er blevet passet godt.