Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Tehaven

343,50 kr
Tilgængelig
For længe siden var haver hovedsageligt beregnet for at samle nyttige planter, såsom urter til retter, medicinske urter og samt te, ofte i kombination med de gavnlige virkninger. Derfor har vi på haekplanteronline.dk sammensat en nyttig staudepakke te urter til dig, alle flerårige, så du kan nyde smagene i lang tid. Planterne i denne pakke er tilstrækkelig til ca. 3 kvadratmeter og består af følgende sorter: - 2 x Indianer Mynte, Agastache rugosa - 3 x Romersk kamille, Chamaemelum nobile - 3 x Citronmelisse, Melissa officinalis - 3 x Pebermynte, Mentha piperata - 2 x Grøn mynte, Mentha spicata "Nigra" - 3 x Hestemynte, Monarda "Croftway Pink" - 4 x Salvie, Salvia officinalis Med disse stauder får du et attraktivt og produktivt bed på kort tid, som du kan nyde. Udover at være velsmagende er te urterne ofte også attraktive for bier og sommerfugle og for dig selv selvfølgelig.
Vis mere Vis mindre
  • Blomstrende plante Blomstrende plante
  • Duftende Duftende
  • Lokker insekter til Lokker insekter til
  • Halvstedsegrøn Halvstedsegrøn
Voksested
Halvskygge, Fuld sol
Type rødder
P9 Potte
Kvalitet
Normal kvalitet
Antal pr m2
7
Antal pr løbemeter
2.5
Bladfarve
Rødviolet, Grøn
Produktegenskaber
Blomstrende plante, Halvstedsegrøn, Duftende, Lokker insekter til
Mindste salgsenhed
1

Plantebeskrivelse

Tehaven fra haekplanteronline.dk består af kendte urter og mindre kendte sorter. Kendt fra den populære myntete er der to mynte typer i denne tepakke; det er Mentha piperata og Mentha spicata, der begge laver en lækker te med varmt vand, men som også har en positiv effekt på fordøjelsen. Også en velkendt te er kamille-teen, der brygges fra Chamaemelum nobile (romersk kamille) og har en beroligende virkning. Kamille kan også bruges i et varmt bad, der også har en beroligende virkning. Vi finder igen denne beroligende effekt i te lavet af Melissa officinalis med sin friske citronduft.
Te fremstillet af Salvia officinalis har ikke kun en beroligende virkning, men også en antiinflammatorisk virkning, som allerede var kendt af romerne (salvare betyder at redde på latin). Den feber reducerende virkning tilskrives de sidste to sorter fra vores Tehave nemlig Agastache rugosa samt Monarda. Ud over alle disse effekter har sorterne også hver deres smag, som du kan nyde i lang tid, fordi bladene kan høstes i lang tid, og det er stauder, der vender tilbage i din have hvert år.

Placering og pleje

Planterne fra Tehaven ynder fortrinsvis en solrig position. Delvis skygge er også mulig, men det gavner ofte ikke smagens styrke. De er alle meget lette og stærke planter, der ikke har problemer med regelmæssig beskæring. Som de fleste urter har disse planter ofte en stærk vækst, og derfor anbefales regelmæssig beskæring.

Vis mere Vis mindre