Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Urtehaven

324,90 kr
Tilgængelig
Friske køkkenurter fra din egen have, lige fra planten i en skål, det kan ikke være friskere og mere ærligt. Derfor har vi hos haekplanteronline.dk sammensat en nyttig pakke med have- eller køkkenkrydderier til dig, som hver især er flerårige planter, så du kan nyde disse friske smage i lang tid. Planterne i denne pakke er tilstrækkelig til ca. 3 kvadratmeter og består af følgende sorter: - 3 x Purløg, Allium schoenoprasum - 3 x Lavendel, Lavandula angustifolia - 2 x Løvstikke, Levisticum officinale - 3 x Oregano, Origanum vulgare - 2 x Citronmelisse, Melissa officinalis - 3 x Salvie, Salvia officinalis "Berggarten" - 4 x Tiimian, Thymus vulgaris Med Urtehave pakken har du et attraktiv og produktivt pluk selv urtebed, som du kan nyde af i gennem hele sommeren. Urterne kan bruges til forskellige retter, fra supper til saucer.
Vis mere Vis mindre
  • Lokker insekter til Lokker insekter til
  • Halvstedsegrøn Halvstedsegrøn
  • Blomstrende plante Blomstrende plante
  • Duftende Duftende
Voksested
Fuld sol
Type rødder
P9 Potte
Kvalitet
Normal kvalitet
Antal pr m2
7
Antal pr løbemeter
2.5
Bladfarve
Blågrå, Grøn
Produktegenskaber
Blomstrende plante, Halvstedsegrøn, Duftende, Lokker insekter til
Mindste salgsenhed
1

Plantebeskrivelse

Urtepakken fra haekplanteronline.dk består af velkendte køkkenurter som Allium schoenoprasum, et velsmagende medlem af løgfamilien, der ofte bruges ovenpå æggemaden, i salater, dressinger, kød- og fiskeretter og som pynt. En gammel bekendt er også Levisticum officinale, som bruges i supper og saucer, men også strimles i salater eller på oksekød og lam og endda som en salterstatning. Lavandula officinalis (ægte lavendel) bruges ikke kun i dufteposer, men også i køkkenet. De unge blade kan bruges til forskellige fisk- og kødretter og i gryderetter. Origanum vulgare bruges i vid udstrækning i det græske og italienske køkken på fisk og kyllingeretter, men selvfølgelig også på pizza. Dejligt direkte fra din egen have. Melissa officinalis (Citronmelisse) er kendt for te, der kan trækkes fra de tørrede blade, eller i en kande frisk vand. Men kan også fint bruges i fiskeretter, i supper og saucer. Salvia officinalis "Berggarten" bruges i forskellige stege-,gryderetter og over pastaretter. Endelig Thymus vulgaris en vintergrøn lav busk, der giver forskellige retter som fjerkræ, vildt, fisk, supper og endda kartofler lækker smag.

Placering og pleje

Planterne fra Urtehavepakken ynder fortrinsvis en solrig position. Delvis skygge er også mulig, men det gavner ofte ikke smagens styrke i krydderierne. De er alle meget lette og stærke planter, der ikke har problemer med regelmæssig høst/beskæring. 

Vis mere Vis mindre