Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Våd jord staudepakke

436,40 kr
Tilgængelig
Nogle gange er der et sted i en have, hvor jorden er for fugtig til de fleste stauder. Især til dette område har haekplanteronline.dk sammensat en pakke med smukke blomstrende stauder, der kan vokset under de vilkår. Planterne i denne pakke er tilstrækkelig til ca. 3 kvadratmeter og består af følgende sorter: - 3 x Bjørnetidsel, Acanthus mollis - 3 x Hjortetrøst, Eupatorium maculatum "Atropurpureum" - 3 x Gul Iris, Iris pseudoacorus - 3 x Iris, Iris sibirica - 3 x Snefrytle, Luzula nivea - 2 x Forglemmigej, Myosotis palustris - 3 x Kulsukker, Symphytum grandiflorum Bedet med planter fra Våd jord staudepakken vil blomstre fra marts til september med blomster i forskellige farver og former. En række stedsegrønne og halvstedsgrønne planter er også inkluderet i denne pakke, så der stadig er noget at se om vinteren.
Vis mere Vis mindre
  • Blomstrende plante Blomstrende plante
  • Lokker insekter til Lokker insekter til
  • Halvstedsegrøn Halvstedsegrøn
Voksested
Halvskygge, Fuld sol
Type rødder
P9 Potte
Kvalitet
Normal kvalitet
Antal pr m2
7
Antal pr løbemeter
2.5
Bladfarve
Grøn
Produktegenskaber
Blomstrende plante, Halvstedsegrøn, Lokker insekter til
Mindste salgsenhed
1

Plantebeskrivelse

I det tidlige forår, i midten af marts, begynder de første planter at blomstre. Disse er Symphytum grandiflorum med lysegule, næsten hvide blomster og Myosotus palustris med sine dejlige babyblå blomster. Disse to efterfølges af Iris pseudoacorus  med lysegule blomster og Iris sibirica med sine blå stængler. Begge begynder at blomstre i maj og blomstrer gennem sommermånederne. De sværdformede blade er også dekorative, så Iriserne er attraktive, selv når de ikke er i blomst. I anden halvdel af sommeren er det så de to følgende varianters tur at blomstre; Acanthus mollis med sine specielle lilla og hvide store blomsterpigge og Eupatorium maculatum "Atropurpureum" med sine robuste lilla-lyserøde skærme. Begge planter fortsætter med at blomstre langt ind i efteråret. Endelig indeholder pakken også et smukt og stedsegrønt prydgræs, nemlig Luzula nivea med friske grønne hårede blade og en græsagtig hvid blomsterstand om foråret.

Placering og pleje

Det vil ikke overraske dig, at alle disse planter trives et lidt vådere sted. Fuld sol til delvis skygge tolereres af alle undtagen Luzula, som foretrækker et sted i delvis skygge frem for skygge.

Vedligeholdelse er også ret enkel, de fleste planter dør over jorden, og man skærer de døde dele væk. Vi lader den stedsegrønne Luzula i fred så meget som muligt, og det er tilstrækkeligt at skære grimme blade og blomstertoppe væk.

Vis mere Vis mindre