Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Laurbærkirsebær 'Caucasica' Klump 100-125 cm

Prunus laurocerasus 'Caucasica'
10% Rabat I indkøbsvognen
160,00 kr
Tilgængelig

Product Info

Laurbærkirsebær 'Caucasica' (Prunus laurocerasus 'Caucasica') er en hurtigvoksende, stedsegrøn hækplante, der giver din have en stilfuld udstråling. Laurbærkirsebær 'Caucasica' leveres med klump og er 100-125 cm høj.
Vis mere Vis mindre
  • Egnet til små haver Egnet til små haver
  • Nem at beskære Nem at beskære
  • Hurtigtvoksende Hurtigtvoksende
  • Stedsegrøn Stedsegrøn
Maksimal bredde i cm
250 - 300
Maksimal højde i cm
400 - 500
Størrelse (måles ved levering)
100-125 cm
Voksested
Skygge, Halvskygge, Fuld sol
Hårdførhed
God
Type rødder
Klump
Kvalitet
Normal kvalitet
Antal pr løbemeter
2
Bladfarve
Grøn
Giftig
Ja
Vækst pr år i cm
25 - 50
Vækstform
Opretvoksende
Latinsk navn
Prunus laurocerasus 'Caucasica'
Produktegenskaber
Stedsegrøn, Hurtigtvoksende, Egnet til små haver, Nem at beskære
Mindste salgsenhed
10
  • 10+ 160,00 kr
  • 15+ 146,40 kr
  • 50+ 129,60 kr
  • 200+ 125,10 kr

Product Info

Laurbærkirsebær 'Caucasica' (Prunus laurocerasus 'Caucasica') er en hækplante, der kendetegnes ved en hurtig vækst. Denne busk er desuden egnet til at skabe en afskærmende hæk med, da den også om vinteren beholder de skinnende, læderagtige blade. Laurbærkirsebær 'Caucasica' kan dyrkes i så at sige al slags jord, undtagen på våde steder. Desuden trives denne hækplante overalt, på både solrige og skyggefulde voksesteder. Laurbærkirsebær 'Caucasica' er egnet til lave såvel som høje hække op til 250 cm. Varen leveres med klump og har en højde på 100-125 cm.

Laurbærkirsebær 'Caucasica' i forhold til andre laurbærkirsebærsorter

Laurbærkirsebær 'Caucasica' deler mange positive egenskaber med andre laurbærkirsebærsorter. Plantens blade er yderst karakteristiske for denne type hækplanter. De er aflange og skinnende og kan kun sammenlignes med bladene på en have-aucuba. Laurbærkirsebær 'Caucasica' er desuden en tæt forgrenet, hurtigvoksende plante, der kan vokse ca. 40-50 cm om året. Det varer derfor ikke længe – faktisk kun et par år - før disse unge planter på 1-1,25 m udvikler sig til en høj, tæt og afskærmende hæk af laurbærkirsebær 'Caucasica'.

Der er også forskelle. Laurbærkirsebær 'Caucasica' er fx en af de få laurbærkirsebærsorter med synlig blomstring. Blomsterklaserne er ikke store, men der er så mange, at din laurbærkirsebærhæk garanteret tiltrækker sig opmærksomheden. Ikke kun naboer og forbigående vil lægge mærke til din blomstrende hæk; sommerfugle, bier og andre nyttige insekter ernærer sig gerne med blomsternes nektar. En hæk af laurbærkirsebær 'Caucasica' udvikler sig til en bemærkelsesværdig smal hæk i forhold til de store blade. Det skyldes den opadgående vækst, der ellers kun ses hos laurbærkirsebær 'Genolia'®.

Sådan bliver laurbærkirsebær 'Caucasica' en succes in din have

Hvis du ønsker en laurbærkirsebærhæk i haven, er det eneste du skal være opmærksom på, at jorden er veldræneret og ikke alt for kalkholdig. Ellers trives en laurbærkirsebær 'Caucasica' faktisk overalt. Den kan tåle både vind, skygge og luftforurening. Planten får en mere frodig blomstring, hvis du planter den på et solrigt sted, det gælder egentlig for alle blomstrende hækplanter. Beskær en laurbærkirsebærhæk af denne type en til to gange om året, først på foråret og sidst på sommeren. Vent med at beskære til efter maj, hvis du vil have optimal glæde af blomstringen.

Vis mere Vis mindre
Andre varer, som du måske synes om!